Zatvori

KESICE SA KRVLJU 2X2 CM

627 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 04050/00
DETALJI: 2x2 cm

Kesice sa krvlju sadrže specijalnu krv IEW i napravljene su od tankog i providnog plastičnog materijala čije se pucanje može izazvati veoma lako.  PROČITAJ VIŠE >
Kesice sa krvlju sadrže specijalnu krv IEW i napravljene su od tankog i providnog plastičnog materijala čije se pucanje može izazvati veoma lako. Specijalna krv IEW ima i unutrašnju i spoljašnju primenu. Prema tome, može se staviti u usta ili nos. Međutim, ovo nije prehrambeni proizvod, te nije preporučljivo da se proguta. Ukoliko se slučajno proguta, ovaj proizvod nije štetan po ljudsko zdravlje. Specijalna krv IEW se može oprati sa većine tkanina i lako se uklanja sa kože.
Podeli ovaj proizvod:  

BOJE

  • dark
 
Boje
SASTOJCI

Aqua (Water), Glycerin, Cellulose Gum, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Phenoxyethanol, Cyclopentasiloxane, Xanthan Gum, Methylparaben, Sodium Methylparaben, Ethylparaben, Triethanolamine, Propylparaben, Benzyl Alcohol, Amyl Cinnamal, Parfum (Fragrance) and may contain: [ +/- Iron Oxides CI 77499, Carmine CI 75470, Yellow 5 Lake CI 19140] May contain carmine as a color additive.

Nijanse prikazane u tabeli nisu nužno identične sa originalnim nijansama proizvoda. Dostupnost prikazanih boja varira od zemlje do zemlje.
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER