Zatvori

MAKE-UP PRIRUČNIK
 

3,258 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 07021/00
DETALJI: 288 strana, engleski

Kryolan make-up priručnik predstavlja specijalizovanu knjigu o fundamentalnom znanju o pozorišnoj šminki, pravljenju maski/kalupa, body painting-u, HD šminki i kamuflaži, iz prakse a radi vežbanja. Sadrži mnogo fotografija, primere maski i upustva korak po korak. Ova knjiga je standardno štivo za profesionalce ali i one kojima je šminka hobi.  PROČITAJ VIŠE >
Kryolan make-up priručnik predstavlja specijalizovanu knjigu o fundamentalnom znanju o pozorišnoj šminki, pravljenju maski/kalupa, body painting-u, HD šminki i kamuflaži, iz prakse a radi vežbanja. Sadrži mnogo fotografija, primere maski i upustva korak po korak. Ova knjiga je standardno štivo za profesionalce ali i one kojima je šminka hobi. Priručnik Arnolda Langersa se detaljno bavi umećem pozorišne šminke. Materijalno znanje i osnovne principe prenosi tako da ih je lako razumeti - od make-up tehnika kojima je moguće učiniti da osoba izgleda mlađe ili starije, korišćenja gumenih delova, ćelavih kapi, brada i perika. Postoji jedno celo poglavlje koje se bavi korišćenjem šminke za realistično predstavljanje žrtvi različitih nezgoda. Ovo poglavlje takođe govori o različitim tipovima krvi i efekata koji se koriste na filmu i u pozorištu. Sledeća poglavlja objašnjavaju tehnike airbrush šminke, umetnost body painting-a i korišćenje šminke za kamuflažu tetovaža i anomalija na koži. Osmo izdanje Kryolan make-up priručnika je potpuno izmenjeno - sa još mnogo tema, saveta i fotografija.
Podeli ovaj proizvod:  
Boje
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER