Zatvori

MARLY SKIN - PENA ZA ZAŠTITU KOŽE
 

3,071 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 01696/00
DETALJI: 100 ml

Marly Skin je profesionalna pena za zaštitu kože koja čuva kožu od mogućih iritacija izazvanih upotrebom lepka, lateksa, hladne pene, silikona i drugih materijala. Marly Skin treba naneti na suvu i nemasnu kožu pre nanošenja samog proizvoda. Ukoliko se proizvod ravnomerno umasira u kožu, zaštitni sloj se stvara i unutra, ne samo spolja. Ova druga zaštita nalik koži garantovano traje bar četiri sata. Ovo važi čak i ako koža dođe u kontakt sa vodom, sapunom, sredstvom za dezinfekciju ili rastvaračem. Marly Skin ne proizvodi mastan osećaj niti izgleda masno, ne iritira oči i sluznicu. Služi samo za spoljašnju upotrebu ali se može naneti na celo telo. Marly Skin nije pogodna zamena za obavezne mere zaštite.
Podeli ovaj proizvod:  
Boje
SASTOJCI

Aqua (Water), TEA-Stearate, Butane, Sorbitol, Propane, Propylene Glycol, Glycerin, Dimethicone, Tocopherol, Methylparaben, Propylparaben, Bisabolol, Parfum (Fragrance)

HAZARD STATEMENTS

Hazard statements: H222 Veoma zapaljiv aerosol. H229 Pressurized container: may burst if heated.

Precautionary statements: P102 Čuvati van domašaja dece. P210 Držati dalje od izvora toplote/ varnica/ otvorenog plamena/ vrućih površina. - Zabranjeno pušenje. P211 Ne prskati na otvoreni plamen ili drugi izvor paljenja. P251 Kontejneri pod pritiskom: Ne probadati/ probijati niti paliti, čak ni kad su iskorišćeni. P410+P412 Zaštititi od sunčeve svetlosti. Ne izlagati temperaturama koje su veće od 50°C/122°F.

Dodatne informacije: Do not spray into eyes. Buildup of explosive mixtures possible without sufficient ventilation. Disposal / recycling of completely emptied container only.

Danger

PREPORUČUJEMO

 • NEMA NA ZALIHAMA
  SPIRIT GUM 50 ML
  1,873 RSD
 • NEMA NA ZALIHAMA
  TEČNI LATEKS PROVIDNI 100 ML
  1,151 RSD
 • NEMA NA ZALIHAMA
  HLADNA PENA SF
  8,829 RSD
 • PRO SHIELD ZAŠTITNA PENA 50 ML
  1,213 RSD
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 75 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER