Zatvori

MAT GLATZAN 500 ML
 

4,156 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 02597/00
DETALJI: 500 ml

Mat Glatzan je mat verzija proizvoda Glatzan L za poslednji sloj, kako bi se postigao mat efekat.  PROČITAJ VIŠE >
Mat Glatzan je mat verzija proizvoda Glatzan L za poslednji sloj, kako bi se postigao mat efekat. Mat Glatzan se četkicom nanosi u tankom i ravnomernom sloju kao poslednji sloj na dobro osušenom Glatzan-u.
Podeli ovaj proizvod:  
Boje
HAZARD STATEMENTS

Hazard-determining components of labelling: butanone

Hazard statements: H225 Lako zapaljiva tečnost i para. H319 Dovodi do jake iritacije oka. H336 Može da izazove pospanost i nesvesticu.

Precautionary statements: P102 Čuvati van domašaja dece. P210 Držati dalje od izvora toplote/ varnica/ otvorenog plamena/ vrućih površina. - Zabranjeno pušenje. P301+P312 IF SWALLOWED: Call a POISON CENTER or doctor/physician if you feel unwell. P304 AKO SE UDIŠE: P312 Pozvati Centar za kontrolu trovanja ili se obratiti lekaru, ako se ne osećate dobro. P305+P351+P338 AKO DOSPE U OČI: Pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktna sočiva, ukoliko postoje i ukoliko je to moguće učiniti. Nastaviti sa ispiranjem. P403+P233 Čuvati u prostoriji sa dobrom ventilacijom. Ambalažu čvrsto zatvoriti. P501 Dispose of contents/container in accordance with local/regional/national/international regulations.

Danger

PREPORUČUJEMO

  • ARTEX
    3,627 RSD
  • HD KRV U GELU
    2,078 RSD
    :: VIŠE BOJA
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER