Zatvori

MOLD RELEASE SPREJ
 

2,259 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 08099/00
DETALJI: 400 ml

Mold Release sprej je separator u formi spreja, za najrazličitije primene. Posebno je efektivan kada se nanese sa hladnom penom, Elasto Skin ili gel penom.
Podeli ovaj proizvod:  
Boje
HAZARD STATEMENTS

Hazard statements: H221 Zapaljivi gas. H229 Pressurized container: may burst if heated.

Precautionary statements: P102 Čuvati van domašaja dece. P210 Držati dalje od izvora toplote/ varnica/ otvorenog plamena/ vrućih površina. - Zabranjeno pušenje. P211 Ne prskati na otvoreni plamen ili drugi izvor paljenja. P251 Kontejneri pod pritiskom: Ne probadati/ probijati niti paliti, čak ni kad su iskorišćeni. P410+P412 Zaštititi od sunčeve svetlosti. Ne izlagati temperaturama koje su veće od 50°C/122°F.

Dodatne informacije: Do not spray into eyes. Buildup of explosive mixtures possible without sufficient ventilation. Disposal / recycling of completely emptied container only.

Danger

PREPORUČUJEMO

 • NEMA NA ZALIHAMA
  GEL-PENA 50 G
  1,367 RSD
 • HLADNA PENA SF
  8,021 RSD
 • NEMA NA ZALIHAMA
  HPS - A25 F HIGH PERFORMANCE SET SILIKONA SA BRZIM PROTOKOM 1 KG
  8,718 RSD
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER