Zatvori

MULTI GEL 50 ML, PROVIDAN
 

1,213 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 02301/00
DETALJI: 50 ml, providan

Multi gel je specijalni gel koji se koristi kao baza za gliter u prahu i druge praškaste čestice. Multi gel se lako nanosi prstima ili četkicom na željenu oblast kože, a lako se uklanja sapunom i vodom. Multi gel je prethodno pakovan pod imenom Glitter krema, providna/ Glitter Gel, providni.
Podeli ovaj proizvod:  
Boje
SASTOJCI

Aqua (Water), Glycerin, PVP, Polyethylene Terephthalate, Polybutylene Terephthalate, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Acrylates Copolymer, Car-bomer, Phenoxyethanol, Polyurethane-11, Ethylene/VA Copolymer, Sodium Methylparaben, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Hydroxypropylcellulose, Tocopherol, BHT, Parfum (Fragrance)

PREPORUČUJEMO

  • NEMA NA ZALIHAMA
    GLITTER SPREJ
    1,221 RSD
  • MULTI GEL 10 ML, PROVIDAN
    460 RSD
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 75 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER