Zatvori

OLD AGE STIPPLE 50 ML
 

1,157 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 06570/00
DETALJI: 50 ml

Old Age Stipple je proizvod od lateksa za simulaciju stare i izborane kože. Raširite kožu između palca i kažiprsta i nanesite Old Age Stipple malim sunđerom od lateksa. Ostavite da se osuši, a za ubrzano sušenje možete iskoristiti fen. Zatim pažljivo nanesite puder. Ponavljajte ovu proceduru sve dok ne postignete željeni efekat. Za bojenje upotrebite specijalne masne boje za gumene predmete. Old Age Stipple uklonite tako što ćete ga odlepiti sa kože.
Podeli ovaj proizvod:  
Boje
HAZARD STATEMENTS

Hazard statements: H412 Štetno za živi svet u vodi sa dugotrajnim posledicama.

Precautionary statements: P102 Čuvati van domašaja dece. P273 Izbegavati ispuštanje/ oslobađanje u životnu sredinu. P501 Dispose of contents/container in accordance with local/regional/national/international regulations.

PREPORUČUJEMO

 • ARTEX
  3,627 RSD
 • OLD SKIN PLAST
  2,775 RSD
 • CINE-WAX 110 G
  2,372 RSD
 • COLLODION 11 ML
  1,102 RSD
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER