Zatvori

POLYESTER GLIMMER KRUPNE ČESTICE

808 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 02901/01
DETALJI: 4 g, 25/90 - krupne čestice

Polyester Glimmer je izvanredan proizvod za stvaranje prelepih, svetlucavih efekata na očima, licu, telu i kosi. Može se naneti na kožu direktno ili preko Multi gela, Hydro Spirit gum lepka ili Supracolor boja radi dugotrajnijih efekata. Dostupan je u tri veličine čestica - od krupnih do sitnih. Ovaj proizvod nalik gliteru je specifično dizajniran za bezbednu upotrebu oko očiju pošto ne sadrži nimalo aluminijumske folije.
NEMA NA ZALIHAMA
OVA BOJA TRENUTNO NIJE NA ZALIHAMA
Podeli ovaj proizvod:  

BOJE
Traži boju

  • bronze
  • black
  • silver
 
Boje
PROFESIONALNI SAVET

Kada prekrivate veće oblasti Polyester glimmer-om, upotrebite lepak Special Adhesive B kako biste ga učvrstili na mestu, a fleksibilnost koju nudi lepak sprečiće pucanje i menjanje efekta dizajna. Ovakvo nanošenje proizvoda takođe produžava njegovu postojanost.

Nijanse prikazane u tabeli nisu nužno identične sa originalnim nijansama proizvoda. Dostupnost prikazanih boja varira od zemlje do zemlje.

PREPORUČUJEMO

  • SHIMMERING VISION PALETA SA 18 BOJA
    6,961 RSD
  • MULTI GEL 10 ML, PROVIDAN
    418 RSD
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER