Zatvori

POLYESTER GLIMMER KRUPNE ČESTICE

890 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 02901/01
DETALJI: 4 g, 25/90 - krupne čestice

Polyester Glimmer je izvanredan proizvod za stvaranje prelepih, svetlucavih efekata na očima, licu, telu i kosi. Može se naneti na kožu direktno ili preko Multi gela, Hydro Spirit gum lepka ili Supracolor boja radi dugotrajnijih efekata. Dostupan je u tri veličine čestica - od krupnih do sitnih. Ovaj proizvod nalik gliteru je specifično dizajniran za bezbednu upotrebu oko očiju pošto ne sadrži nimalo aluminijumske folije.
Podeli ovaj proizvod:  

BOJE
Traži boju

  • turquoise
  • sea spray
 
Boje
PROFESIONALNI SAVET

Kada prekrivate veće oblasti Polyester glimmer-om, upotrebite lepak Special Adhesive B kako biste ga učvrstili na mestu, a fleksibilnost koju nudi lepak sprečiće pucanje i menjanje efekta dizajna. Ovakvo nanošenje proizvoda takođe produžava njegovu postojanost.

Nijanse prikazane u tabeli nisu nužno identične sa originalnim nijansama proizvoda. Dostupnost prikazanih boja varira od zemlje do zemlje.

PREPORUČUJEMO

  • NEMA NA ZALIHAMA
    SHIMMERING VISION PALETA SA 18 BOJA
    7,661 RSD
  • MULTI GEL 10 ML, PROVIDAN
    460 RSD
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 75 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER