Zatvori

PREMIUM ČETKICA ZA PUDER
 

12,130 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 09941/00

Premium četkica za puder je posebno dizajnirana za profesionalnu primenu. Ova četkica je idealna za nanošenje rumenila i drugih pudera u prahu.  PROČITAJ VIŠE >
Premium četkica za puder je posebno dizajnirana za profesionalnu primenu. Ova četkica je idealna za nanošenje rumenila i drugih pudera u prahu. Mešavina visokokvalitetne prirodne dlake omogućava prijatan osećaj mekoće i u isto vreme daje šminkeru osećaj kontrole i i sigurnosti u nanošenje pudera. Elegantna metalna drška ima srebrnasti finiš.
Podeli ovaj proizvod:  
Boje

PREPORUČUJEMO

  • GLAMOUR GLOW
    4,223 RSD
    :: VIŠE BOJA
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 75 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER