Zatvori

PROS-AIDE - ORIGINALNI - 300 ML
 

7,782 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 06123/00
DETALJI: 300 ml

Pros-Aide je lepak za specijalne efekte koji koriste šminkeri, a koji je napravio ADM Tronics. Proizvod izuzetno dobro prijanja i koristi se za lepljenje dodataka od pene i drugih trodimenzionalnih delova, kao i za izglađivanje prelaznih zona. Štapićem od vate nanesite Pros-Aide na kožu i na dodatak koji lepite. Ostavite da se malo osuši pa pritisnite na kožu. Ukoliko je potrebno, malo odignite ivice pa nanesite još lepka i fiksirajte ih na mestu. Kako biste izgladili ivice, malim sunđerom od lateksa utapkajte Pros-Aide preko ivica, a zatim fiksirajte puderom. Kako biste zgusnuli Pros-Aide, možete koristiti Kryosil. Za uklanjanje Pros-Aide-a služi Sredstvo za uklanjanje i razređivanje Special Adhesive B.
Podeli ovaj proizvod:  
Boje

PREPORUČUJEMO

 • TRANSLUCENT PUDER 20 G
  1,324 RSD
  :: VIŠE BOJA
 • PROS-AIDE - ORIGINALNI - 50 ML
  2,430 RSD
 • PROS-AIDE - ORIGINALNI - 1000 ML
  20,810 RSD
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER