Zatvori

PUNA BRADA

8,997 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 09235/00
DETALJI: ručno vezene, prava dlaka

Ručno vezena brada napravljena od prave dlake koju sami proizvodimo. Vezene su na najfinijem i najizdržljivijem tilu, te Kryolan brade možete koristiti i nekoliko puta. Brade od prave dlake možete stilizovati po potrebi.  PROČITAJ VIŠE >
Ručno vezena brada napravljena od prave dlake koju sami proizvodimo. Vezene su na najfinijem i najizdržljivijem tilu, te Kryolan brade možete koristiti i nekoliko puta. Brade od prave dlake možete stilizovati po potrebi.

Pošto su sve brade i zulufi ručno napravljeni, dužina se može razlikovati od verzija koje su prikazane ovde.
Podeli ovaj proizvod:  

BOJE

  • black
 
Boje
Nijanse prikazane u tabeli nisu nužno identične sa originalnim nijansama proizvoda. Dostupnost prikazanih boja varira od zemlje do zemlje.

PREPORUČUJEMO

  • HD PRO GUM 30 ML
    3,459 RSD
  • SREDSTVO ZA UKLANJANJE HD PRO GUM 50 ML
    823 RSD
  • SREDSTVO ZA UKLANJANJE HD PRO GUM U GELU 200 ML
    1,743 RSD
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER