Zatvori

SEALER 30 ML
 

962 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 01481/00
DETALJI: 30 ml

Sealer je providna sintetička tečnost za zaštitu lateksa, pene, voštanih modela, kita za nos, brada i drugih prostetičkih umetaka.  PROČITAJ VIŠE >
Sealer je providna sintetička tečnost za zaštitu lateksa, pene, voštanih modela, kita za nos, brada i drugih prostetičkih umetaka. Četkicom nanesite proizvod u tankom sloju preko voštanih modela, i idite 1 cm izvan samog modela na kožu. Ostavite da se osuši pa nanesite puder. Ukoliko je to potrebno, Kryolan Sealer možete razrediti pomoću sredstva za uklanjanje Kryolan Spirit Gum-a ili alkohola.
Podeli ovaj proizvod:  
Boje
HAZARD STATEMENTS

Hazard-determining components of labelling: ethanol

Precautionary statements: P102 Čuvati van domašaja dece. P501 Dispose of contents/container in accordance with local/regional/national/international regulations.

Danger

 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER