Zatvori

SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE BRADE 1000 ML
 

1,507 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 02047/00
DETALJI: 1000 ml

Sredstvo za čišćenje brade sastoji se od čistog etanola, poznatog kao izopropil alkohol. Ovo je višenamensko sredstvo u make-up industriji. Služi za čišćenje tila i perika od bilo kakvih lepaka rastvorljivih u alkoholu, kao odmašćivač za opremu i radne površine kao i za mnoštvo različitih tehnika u radionici.
Podeli ovaj proizvod:  
Boje
HAZARD STATEMENTS

Hazard-determining components of labelling: ethanol

Hazard statements: H225 Lako zapaljiva tečnost i para. H319 Dovodi do jake iritacije oka.

Precautionary statements: P102 Čuvati van domašaja dece. P210 Držati dalje od izvora toplote/ varnica/ otvorenog plamena/ vrućih površina. - Zabranjeno pušenje. P305+P351+P338 AKO DOSPE U OČI: Pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktna sočiva, ukoliko postoje i ukoliko je to moguće učiniti. Nastaviti sa ispiranjem. P337+P313 Ako iritacija oka ne prolazi: potražiti medicinski savet/ mišljenje.

Danger

 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER