Zatvori

STARGIRL S2
 

1,298 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 09352/00
DETALJI: 5 mm - 17 mm

Stargirl S2 su veoma tanke i delikatne unakrsno vezene trepavice. Pet belih mini bisera na krajevima trepavica pružaju specijalni efekat. Uzbudljiv kontrast između nevinosti i drame. Stargirl trepavice su u potpunosti ručno izrađene.  PROČITAJ VIŠE >
Stargirl S2 su veoma tanke i delikatne unakrsno vezene trepavice. Pet belih mini bisera na krajevima trepavica pružaju specijalni efekat. Uzbudljiv kontrast između nevinosti i drame. Stargirl trepavice su u potpunosti ručno izrađene.

Tip: pune trepavice, tanke dlake, vezene u obliku slova V
Oblik: mačkasti
Materijal: sintetička dlaka, plastični biseri
Podeli ovaj proizvod:  
Boje
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER