Zatvori

TEAR BLOWER
 

2,623 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 03000/00

Tear Blower je sjajna alatka za šminkere. Sastoji se od akrilnog stakla napunjenog kristalima od mentola. Tear Blower se može koristiti neprekidno sve dok kristali od mentola ne izgube delotvornost. Tear Blower se može puniti. Kraj napunite vatom koja će služiti kao filter (nemojte napuniti previše). Zatim ga napunite kristalima od mentola i zatvorite tubu od akrilnog stakla tako što ćete prikačiti deo za usta. Postavite izlazni deo tube na oko 10 cm od oka glumca i dunite u otvor za usta. Mentol usmerava taj vazduh ka očima glumca i odmah proizvodi suze.
Podeli ovaj proizvod:  
Boje
HAZARD STATEMENTS

Hazard-determining components of labelling: l-menthol

Precautionary statements: P102 Čuvati van domašaja dece. P337+P313 Ako iritacija oka ne prolazi: potražiti medicinski savet/ mišljenje.

Warning

PREPORUČUJEMO

  • TEAR STICK
    906 RSD
  • SILIKON MF
    15,067 RSD
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER