Zatvori

UNICORN PERFECTER SUNĐER
 

2,000 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 01452/00
DETALJI: 1 komada

Unicorn Perfecter sunđer bez lateksa napravljen je od Yukilon Grace-a, dragocenog japanskog kaučuka i formulisan je tako da nanosi i blenduje kremastu i tečnu šminku, prajmer pa čak i pudere. Izuzetno je prijatan za kožu, precizan i ne ostavlja tragove.  PROČITAJ VIŠE >
Unicorn Perfecter sunđer bez lateksa napravljen je od Yukilon Grace-a, dragocenog japanskog kaučuka i formulisan je tako da nanosi i blenduje kremastu i tečnu šminku, prajmer pa čak i pudere. Izuzetno je prijatan za kožu, precizan i ne ostavlja tragove. Njegova specijalna tekstura ne samo da je fleksibilna i elastična već i anti-bakterijska. Pored toga, štiti sunđer od brzog propadanja i sprečava da sunđer požuti nakon pranja ili izlaganja UV zracima. Sunđer najbolje radi kada je nakvašen vodom pa proceđen, tako da sunđer ostane vlažan ali ne i mokar.
Podeli ovaj proizvod:  
Boje

PREPORUČUJEMO

 • ULTRA FOUNDATION TEČNI PUDER 30 ML
  2,190 RSD
  :: VIŠE BOJA
 • SUNĐERASTI APLIKATORI OD LATEKSA 6 KOMADA
  320 RSD
 • HD MICRO FOUNDATION CREAM 8.5 G
  4,320 RSD
  :: VIŠE BOJA
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER