Zatvori

WAX ICESPRAY
 

3,069 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 04655/00
DETALJI: 50 ml

Wax Icespray postiže specijalne efekte na koži i kosi a naročito se koristi na filmu i televiziji ali i za simulacije povreda. Wax Icespray daje koži tipičan sjaj povreda, kao što su težak otok ili promrzlina. Kada se naprska na kosu u sekundi može postići realističan efekt mraza.  PROČITAJ VIŠE >
Wax Icespray postiže specijalne efekte na koži i kosi a naročito se koristi na filmu i televiziji ali i za simulacije povreda. Wax Icespray daje koži tipičan sjaj povreda, kao što su težak otok ili promrzlina. Kada se naprska na kosu u sekundi može postići realističan efekt mraza. Wax Icespray se kristalizira u nekoliko sekundi u željeni efekat. Uklonite s toplom vodom i šamponom. Sa kože ga uklonite uklonite pomoću MME sredstva za uklanjanje Spirit Gum-a.
Podeli ovaj proizvod:  
Boje
HAZARD STATEMENTS

Hazard-determining components of labelling: ethanol

Precautionary statements: P102 Čuvati van domašaja dece. P260 Ne udisati prašinu/ dim/ gas/ maglu/ paru/ sprej.

Danger

PREPORUČUJEMO

  • GEL ZA LEDENICE 100 ML
    2,608 RSD
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER