Proizvodi u fokusu

Čišćenje i nega kože

Koliko god se svi mi voleli igrati šminkom i osećati se kao da uz pomoć nje izgledamo najbolje što možemo, nema ništa bolje nego skinuti svu šminku na kraju dana i iskusiti onaj osećaj čiste i sveže kože. Postoji nešto smirujuće u ritualu temeljitog čišćenja lica.
Zbog toga smo uložili vreme da vam predstavimo našu najnoviju liniju potpuno prirodnih i veganskih sredstava za uklanjanje šminke koja će vam pružiti osećaj revitalizacije nakon dugog dana i nošenja raznobojne šminke. Predstavljamo vam zapanjujući asortiman "Clean & Care".

Kako bi naša koža izgledala najbolje što može, neophodno je u rutinu uvesti nekakav režim i raspored za negu. Učinkovito uklanjanje šminke jednako je važno kao i hidratacija. Jedno vrlo važno pravilo za ljubitelje šminke je osigurati da pre spavanja potpuno uklonite svaki trag pudera, senke, maskare na licu. Naše telo i mozak koriste odmor i san kako bi intenzivno radili na popravljanju i obnavljanju, ovo je vreme kada naša koža i tela zaceljuju. Dok spavamo, mozak nam intenzivno i predano radi. Protok krvi kroz kožu se povećava, što pomaže tom organu da obnovi kolagen i popravi oštećenja uzrokovana izlaganjem UV-zračenju i drugim vanjskim faktorima, to pomaže u smanjenju bora i hiperpigmentacije poput staračkih pega. Dakle, važno je da odaberemo najbolja sredstva za čišćenje lica, kako bismo svojoj koži omogućili da počne raditi bez upijanja nečistoća iz ostataka šminke i drugih onečišćujućih tvari koje mogu dovesti do začepljenja naših pora što uzrokuje iritaciju i izbijanje. Kada je naše lice najčišće, neopterećeno nečistoćama, tada se dešava najučinkoviti oporavak epiderme.

Linija 'Clean & Care' napravljena je od najfinijih sastojaka, uključujući dragocena ulja i biljne ekstrakte, sa izvrsnom kompatibilnošću s kožom. Ova je kolekcija poput hrane za kožu, priprema je da može funkcionirati na optimalnoj razini regeneracije. Tri su glavna junaka smeštena u ovom novom lansiranju, pa krenimo malo detaljnije o ovim nežnim i inovativnim proizvodima.
Natural ulje za čišćenje - složenost ove formule rezultira vrlo učinkovitim uklanjanjem šminke, a nakon čišćenja kožu ostavlja mekom i osveženom. Učinkoviti sastojci, zajedno s dragocenim arganovim uljima, imaju poreklo iz biljaka i stvaraju osvežavajući i svilenkast osećaj tokom postupka uklanjanja. Luksuzno arganovo ulje sa svojim polinezasićenim masnim kiselinama obnavlja i jača kožnu barijeru. Njegova negujuća, regenerirajuća i zaštitna svojstva čine ga iznimnim i nezamenjivim u svetu nege jer pokazuje izvrstan učinak protiv slobodnih radikala. Ova formula ne ostavlja osećaj masnoće, a razgrađuje šminku vezivanjem nečistoće i viška sebuma koji se zatim lako briše nudeći najbolje rezultate čišćenja za bilo koju vrstu šminke, uključujući pudere s potpunim pokrivanjem.

Prirodna micelarna voda je blago, brzo i jednostavno sredstvo za uklanjanje šminke na bazi deterdženata biljnog porekla koja koristi micelarnu tehnologiju. Struktura ovog proizvoda povlači nečistoće i ulja sa površine kože radi nežnog, glatkog uklanjanja šminke. Učinkovitost uklanjanja ovih prirodnih deterdženata može sprečiti crvenilo i zatezanje kože. Uvek je dobra praksa ispirati kožu vodom nakon bilo kakvih tretmana, no kod ove vrste sredstava za uklanjanje kože to nije neophodno. Savršena je za osetljivu kožu i ne sadrži miris, parabene ili sapun. Odličan izbor za uklanjanje svakodnevne šminke s lakoćom.

Natural losion za čišćenje je vrlo učinkovita emulzija koja sadrži više botaničkih ulja prirodnog porekla sa učinkovitim svojstvima uklanjanja nečistoća. Prvo, tu je ulje jojobe koje zadržava vlagu kože tokom postupka skidanja šminke. Ulje avokada djeluje protuupalno i uspostavlja prirodnu ravnotežu vlage. I dehidracija i iritacija često se javljaju tokom uklanjanja šminke, ali s tim prirodnim sastojcima koža istodobno doživljava negujući tretman. Dodaje se luksuzno hladno presovano ulje makadamije koje stvara baršunasto-mekan osećaj na koži. Ova dragocena nemasna napredna formula rezultira jednostavnim uklanjanjem šminke duboko iz pora bez potrebe za abrazivnim trljanjem kože

Sva tri proizvoda Clean & Care mogu se koristiti pojedinačno ili zajedno jedni s drugima za bogato temeljito ali dubinsko čišćenje. Ako ih koristite zajedno, savetovali bismo da počnete sa prirodnim uljem za čišćenje, zatim prirodnim losionom za čišćenje i završite sa prirodnom micelarnom vodom.

Nakon uklanjanja šminke, uvek bismo savetovali da se koža ispere hladnom vodom i nežno osuši tapkanjem. Nakon toga trebao bi slediti vaš uobičajeni režim nege kože. Predložili bismo našu kremu s kolagenom, ovaj bogati tretman na bazi vode savršen je tretman preko noći, sa prirodnim kolagenima i elastinom, zaglađuje površinu kože i pomaže joj da se obnovi tokom cele noći. Nakon ove vrste ugađanja sebi, probudićete se osećajući se kao da ste imali celoviti spa tretman.

Pogledajte naš odeljak ‘How to’ za savete o najboljem načinu korišćenja svakog od ovih divnih proizvoda.