Pro saveti

Jednostavna Halloween šminka u poslednji trenutak: pauk i klovn

Svi smo bili u toj situaciji: datum stoji u našem rokovniku već sedmicama. Nekako ste uspeli da organizujete obaveze i isplanirate odlazak na zabavu za Noć veštica, ali niste imali vremena da isplanirate vaš izgled! Halloween se doslovno prikrade i iznenadi nas svake godine: ili ste odlučili u zadnji tren da ipak idete ili niste imali vremena da nabavite kostim-ne brinite, mislili smo na vas!
Svi mi imamo nešto u našim neseserima za šminkanje iz čega možemo brzo da napravimo šminku za Noć vještica. Bukvalno, jedan proizvod je sve što vam je potrebno da stvorite efektan izgled za nekoliko minuta. Ako se radi o crnoj olovci za šminkanje, poput naše Faceliner 10, odlično! Ili čak i crveni ruž na dnu vaše torbe za šminkanje, nema problema!

Uputstvo za šminkanje pomoću jednog proizvoda za Noć veštica: Šminka za pauka

Faceliner (10) je savršen proizvod za brzi look za Noć veštica! Iscrtajte gornju i donju vodenu liniju, a zatim debelo nanesite preko gornje linije trepavica i nastavite prema prirodnom uglu oka prema kraju obrva. Pomoću prsta, pamučnog štapića ili mekane četkice razmažite liniju prema gore i dalje od linije trepavica za dramatičan smokey efekat. Sada crtajte ispod donje linije trepavica, spajajući vašu aplikaciju sa olovkom u kutu oka. Razmažite ovo na isti način kao i pre, da dobijete razmrljan efekat.

Sada što se tiče usana, pažljivo naglasite kupidov luk manjim tačkicama pre nego što iscrtate liniju usana. Zatim zagrejte vrh olovke na stražnjoj strani ruke pre nego što popunite gornju i donju usnu Faceliner-om 10.

Na kraju, naoštrite Faceliner. Iz uglova oka povucite ravno razmaknute ravne linije dijagonalno od oka, pri čemu se donja završava duž jagodične kosti, a gornja se spaja s grafičkom linijom olovke za oči. Sada spojite linije, zajedno s malim okomitim linijama u obliku slova C, kako biste postigli efektnu 'paukovu mrežu'.

Jednostavan vodič za look za Noć veštica pomoću karmina: Klovnovska šminka

Ako vam je pri ruci crveni ruž – kao naš Mat ruž za usne (aphrodite) – onda krenimo na posao! Premažite gornju i donju usnu svojim crvenim ružem, a zatim nježno razmažite liniju usana za difuzni, blago razmrljan efekat. Sada iz ugla usana povucite liniju prema gore i prema van, poput preteranog osmeha, postepeno vraćajući liniju natrag dok ne završi na sredini donje linije trepavica. Pažljivo razmažite rubove vatom ili malim prstom.

Sada od vrha obrve nastavite putanju linije za nekoliko centimetara i završite je u jednoj tački. Ponovo razmažite ivicu na isti način kao i ranije. Sada utrljajte malo ruža na mekanu četkicu i izmiksajte ga kroz liniju pregiba kapka. Ovo će se naborati i razmazati. Izgledaće jezivo i cool!

Na kraju, crvenim ružem nacrtajte slatki mali krug na vrhu nosa i dobili ste klovnovski dizajn pomalo zlokobnog izgleda.

Crveni ruž je takođe odličan za stvaranje posekotina, suza ili krvavih ogrebotina.

Pustite mašti na volju!

Sretna Noć veštica