Proizvodi u fokusu

Digital Complexion -
Upoznajte heroje

Jedinstvena stvar u istraživanjima i razvoju proizvoda tvrtke Kryolan jest ta da sve radimo interno. Naši vizažisti, marketinški odjel, partneri i drugovi izravno su povezani sa našim kemičarima i svi zajedno rade na postizanju najviših mogućih performansi naših novih izdanja.
Jedinstvena stvar u istraživanjima i razvoju proizvoda tvrtke Kryolan jest ta da sve radimo interno. Naši vizažisti, marketinški odjel, partneri i prijatelji izravno su povezani s našim kemičarima i svi zajedno rade na postizanju najviših mogućih performansi naših novih izdanja. Digital Complexion je svestran asortiman koji se fokusira na pružanje savršenog dojma kože, prirodnog izgleda. Pogledajmo svaki od inovativnih proizvoda u liniji.

Digital Complexion Fluid je samo-setirajuća tekuća podloga koja neguje vašu kožu, a istovremeno pruža zaglađeni izgled kože poput filtera, airbrush efekat, za prirodno besprekoran ten pri visokim rezolucijama u naprednoj tehnologiji. Sadrže hidratantne sastojke koji osiguravaju gipkost kože, dajući vam svež izgled i jedru kožu. Ova formula koja se može nadograditi osigurava prozračno do srednje pokrivanje. Čitav asortiman može se koristiti u međusobnoj kombinaciji. Kada nanesete sloj Digital Complexion tečnog pudera skupa sa Digital Complexion kremastim puderom, lako možete postići potpuno pokrivanje i besprekoran ten uz nanošenje izrazito male količine proizvoda.

Digital Complexion kremasti puder također je savršen za suhe ili teksturisane tipove kože zbog svojih funkcionalnih filera. Oblik čestica i sofisticirana tehnologija prijanjanja pomažu pri zaglađivanju površine kože i difuzijom svetla na način koji je savršen za kontrolu refleksije, umanjujući sitne linije i pore za blistav prirodni finiš.

Digital Complexion korektor vrhunski je korektor koji je samo-setirajući i lagan. Infuziran fito uljima za besprekoran, filtriran ten, a složena struktura daje prozračan učinak s prirodnim finišom. Ima visoku do srednju moć pokrivanja koja je nadogradiva. Ovaj korektor je proizvod iz snova, čak i nakon više slojeva, koža i dalje izgleda sveže i prirodno. Može se nanositi pre ili nakon pudera, ovisno o tome koji je preferirani način nanošenja ili učinka.

Zatim imamo Digital Complexion Neutralizer. Vrhunski korektor u bojama koji je samo-setirajući i lagan. Sadrži dovoljno pigmenta da učinkovito pokrije većinu općih promena boje bez potrebe za nanošenjem debelog sloja. Infuziran fito uljima za besprekoran ten, poput filtera, složena struktura daje prozračan učinak s prirodnim finišom. Ima visoku do srednju moć pokrivanja i može se nadograditi. Može se koristiti ispod korektora ili podloge, ali takođe može biti učinkovit ako se izravno pomeša s njima kako bi se suptilno ispravila pigmentacija.

Konačno, Digital Complexion Finish. Izuzetno fini puder u prahu, s obloženom silikatnom bazom, posebno dizajniran da deluje nevidljivo na koži u najmodernijim rezolucijama. Neverovatno izdržljiv i glatkog, mat finiša, ovaj puder visokih performansi čini da koža izgleda potpuno prirodno, bez ostataka koji podsećaju na kredu.

Asortiman Digital Complexion neverovatno je dugotrajan, a tečni korektor i neutralizator su samo-setirajući i ne trebaju uvek puder u prahu preko. Čak je i kremasti puder polu-samosetirajući i neverovatno postojan kada se nosi tokom dana, a popravke su retko potrebne. Digital Complexion Finish razvijen je za slučajeve kada će puder možda trebati malo matiranja. Ostali prozirni puderi u prahu mogu se otkriti na 4K plus fotoaparatima, stoga je neophodno uključiti ovaj nevidljivi, svilenkasti puder u prahu u svoj komplet. Serija proizvoda ima jednostavan sistem boja sa širokim spektrom tonova, od svetlih do tamnih u grupi ružičastih, žutih, maslinastih i tamnih nijansi. Isti sistem boja prolazi kroz svaki proizvod unutar asortimana. Digital Neutralizer kompleks ima različite stepene tona kako bi pružio kompatibilnost svakom tonu kože i kako bi kamuflirao pigmentaciju bilo koje sene.