Proizvodi u fokusu

Najbolja maskara za tebe - Šta se nalazi iza #EyeAmYours?

Maskara - mnogima OMILJENI proizvod u njihovoj kozmetičkoj torbici. Ali zbog raznolikosti dužina trepavica, boja i gustine, često je izazov razviti savršenu maskaru za sve.
Maskara - mnogima OMILJENI proizvod u njihovoj kozmetičkoj torbici. Ali zbog raznolikosti dužina trepavica, boja i gustine, često je izazov razviti savršenu maskaru za sve. Kryolan tim posvetio je godine istraživanju, razvoju i mnoštvu testova kako bi stvorio proizvod prikladan za sve. Konačno, došli smo do neverovatnog rezultata koji je potom doveo do implementacije nove linije maskara Kryolan pod motom #EyeAmYours.

Zašto volimo maskaru?

Može se reći da je maskara jedan od najvažnijih predmeta u bilo kojoj kolekciji zaljubljenika u šminku. Mnogi čak tvrde da je to jedini proizvod bez kojeg ne bi napustili kuću - ali zašto Maskara ima takav uticaj na sve nas?

Kao središnja tačka fokusa na licu, komuniciramo očima više nego bilo kojim drugim čulima. Pogled često govori više od hiljadu reči, a ne kaže se bez razloga za oči da su ogledalo duše. Otkrivaju kako se osećamo - i psihički i fizički. Nedostatak sna, starenje, stres i emocije izražavaju se u vidu tamnih podočnjaka ili natečenih očiju, kao i spuštenih kapaka.

Definisanje naših trepavica pomoću funkcionalnih ('funkcionalno' - formule koje uključuju sastojke koji imaju vizualnu, fizičku ili kondicijsku prednost) maskara može dramatično poboljšati naš izgled. Formule koje pomažu uvijanju trepavica čine da oči izgledaju veće, što za rezultat ima odmorniji i mladalački izgled. Čin potamnjivanja ili zgušnjavanja trepavica ima osvježavajući učinak na naše oči i okolnu kožu. Boje pored najtamnije crne uvek će izgledati svetlije od pravog tona. Ovo jednostavno nanošenje može smanjiti pojavu podočnjaka ili crvenila oko oka, dok istovremeno izbeljuje beonjaču, čineći naše oči svetlijim i privlačnijim. Kao što smo rekli: Oči su prozori duše, pa što su veći prozori, to lakše možemo zračiti u svemir. Kome može da se ne sviđa ova ideja?!

Test Kryolan maskare

Sa naučne tačke gledišta, razvijanje formule maskare relativno je jednostavno - ali zašto je tako teško pronaći proizvod koji zaista svima odgovara? Odgovor je: svi želimo različite stvari! Lične preferencije igraju presudnu ulogu u odabiru naše omiljene maskare - na primer, naše želje u vezi s četkicom, nastavcima na vrhu ili dizajnu pakovanja. Ti faktori, kao i sama formula, određuju da li ćemo odabrati određeni proizvod. Imajući to na umu, Kryolan tim započeo je fazu(e) testiranja novorazvijenih maskara.

Važnost četkice za maskaru

Kako smo postupili? Tokom istraživanja koristili smo iste formule u različitim pakovanjima, sa različitim mogućnostima četkica. Dali smo obe verzije maskare istim ispitanicima i dopustili nam da nam kažu koja im se svidela i zašto. U zavisnosti od preferencije svakog pojedinca o tome kako želi da im izgledaju trepavice, to je direktno uticalo na njihovo mišljenje o formuli. Neki su rekli da je tradicionalna formula četkice u obliku kupe previše 'nezgrapna' i nije im se svidela konzistencija. Suprotno tome, svidela im se druga formula jer su im trepavice bile obložene bojom, ali su ostale odvojene i definisane. Druga grupa je imala potpuno suprotno mišljenje i više su im se dopale trepavice pune volumena za razliku od jednostavno definisanih trepavica.

Ovaj je test dokazao da je u odnosu na dve maskare to više bila tehnička prednost nego naučno utemeljena prednost. Zašto? Zato što su te dve formule bile identične! U našem poređenju maskara, ispitanicima se svidela količina nanesenog proizvoda i učinak koji je određena četkica dala trepavicama. Dakle, prema našim rezultatima, formula je u početku imala samo sporednu ulogu.

Ono što smatramo lepim mnogo zavisi od naših ličnih preferencija. Dakle, zaključili smo da je najvažnije pružiti kupcima različite mogućnosti kako bi svi mogli pronaći formulu i četkicu koja donosi savršeni, individualni rezultat. Napokon se rodila ideja za #EyeAmYours: četiri različite maskare, dve formule (standardna / volumizirajuća) i dve različite četkice (silikonska četkica / četkica sa vlaknima) - 2 + 2 = 4. Svaka četkica je dostupna s preferiranom formulom i obrnuto.

Što se nalazi u formuli?

Čak i ako smo zaključili da četkica značajno doprinosi ličnim preferencijama maskare, izvrsna formula je takođe presudna jer samo savršena kombinacija može rezultirati željenim učinkom.

Uopšteno rečeno, kada su u pitanju maskare, većina bi volela dobru jačinu boje, dugotrajnu maskaru, otpornu na razmazivanje, podignuti efekt uvijanja i proizvod koji je jednostavan za uklanjanje. To bi bile osnove; Sigurni smo da bi se većina vas složila. Zatim imamo specifičnosti, a to zavisi od ličnih želja i vaših trepavica. Kad bi neko od ispitanika imao kratke, fine trepavice, obično bi preferirao maskaru koja je sadržavala sastojak za zgušnjavanje ili vlakna koja su stvarala dodatnu dužinu. Ako je ispitanik već imao duge, pune trepavice (znate, one na koje je većina od nas tako ljubomorna!), možda samo želi veću definiciju boje, bez stvaranja grudvica i slepljivanja trepavica.

Kao i mnoge maskare, naša nova linija je emulzija sa najvećim udelom vode, malo ulja i malo silikona. Voda i ulje čine većinski deo formule i stvaraju kremastu konzistenciju maskara; silikon pomaže proizvodu da klizi po trepavicama i održava formulu mekanom i fleksibilnom nakon što se trepavice osuše. Zatim smo u naše formule dodali dve vrste pigmenata u boji, jedan obloženi (trostruko crni) pigment, koji se rastvara u uljnoj fazi, dok se drugi rastvara u vodenoj fazi. Zahvaljujući ovome, boja je intezivna i upečatljiva.

Kako bi se pokrile "brzosušeće" i dugotrajne značajke, dodani su posebni kozmetički oblikovači akrilnog filma. Oni počnu brzo isparavati nakon što se proizvod nanese; sušenje površine proizvoda sprječava prenos boje. Ovo također ima i druge funkcije; kako se ovi tvorci filma suše, smanjuju se u veličini, što dovodi do izvijanja trepavica za taj najvažniji lift. Ostale komponente u formulama osiguravaju da trepavice ostanu mekane i fleksibilne, pazeći da se zadržava osjećaj ugore dok se šminka nosi. Sitne, kozmetički odobrene staklene kuglice pružaju volumen finim, tankim trepavicama; one se lepe za trepavice i podebljavaju njihov dojam za puniji efekat trepavica.

Dakle, zaključak Maskare je da je sve puno povezano s tehnikom nanošenja jer je to znanost o stvaranju formule. Dobro je što imamo četiri prekrasne nove maskare između kojih možete izabrati onu koja će biti savršena za Vas!

Nove Kryolan Maskare

Lash Revolution maskara - definicija i duljina
Savršena maskara za duge trepavice: Trostruka crna formula Lash Revolution maskare pruža trenutno podizanje i uvijanje. Izuzetno fina silikonska četka daje preciznost, dok se brzosušeća formula lako uklanja bez razmazivanja.



Lash Innovation maskara - preciznost i trostruka crna boja
Maskara Lash Innovation s četkicom od vlakana u obliku konusa pruža puniji dojam trepavicama. Trostruka formula crne boje dodaje intenzivnu definiciju. Maskara se lako skida.



Supreme Volume maskara - razdvajanje i volumen
Maskara Supreme Volume dolazi sa izuzetno finom silikonskom četkicom koja pojedinačno razdvaja i podiže trepavice. Jedinstveni sastojci zgušnjavaju dlake za potpuniji učinak.



Dramatic Volume maskara - volumen i uvijanje
Maskara za dramatični volumen pruža puno zaobljenog volumena pomoću četkice od vlakana u obliku konusa. Jedinstveni sastojci za zgušnjavanje sa super crnim završnim slojem pomažu vam pojačati izgled. Lako se uklanja.