Trendovi

Trendovi 2022- Usne

Pre nešto više od dve godine nošenje maski postalo je obavezno, a sada nam se gotovo uvuklo u misli kao normalan deo svakodnevice. Proizvodi za usne su morali da budu prilagođeni tadašnjim okolnostima, pre svega da budu dugotrajni i da se ne razmazuju.

Od tada se sjajevi za usne i slični proizvodi više ne nose da bi se pokazali masama, već da biste sebi ugodili. To se ove godine menja, jer zavisnici od šminke slave svoju novootkrivenu slobodu sa puno boja i neobičnih oblika. Oni takođe sve više eksperimentišu kada su u pitanju stilovi i primena proizvoda.



S leve strane ka desnoj:
Mat ruž za usne (artio) / Pearl ruž za usne (LCP 609) / Mat ruž za usne (luna) / Sheer ruž za usne (scarlett)

Sledite svoja čula: trendovske boje

Prirodne boje su in. No, to ne znači da se morate odlučiti samo za bež ili smeđe tonove. Čak i u prirodi ćete pronaći mnoge nijanse poput (pastelno) crvenih ili čak plavih tonova. Dopustite da vas inspirišu boje dragog kamenja koje dočaravaju futuristički dodir na vašim usnama. U kombinaciji sa sjajem, boje reflektuju svetlost i čine usne sedefastim. Nemojte da crtate previše precizno jer što više različitih boja koristite, to će izgledati bolje čak i nakon što skinete masku.

Kao alternativa pastelnim nijansama, ovogodišnji moto je: budite zapažene. Narandžasta i zelena, ili čak obe u kombinaciji, više nisu retkost. Ili pokušajte s narandžastom i ljubičastom za futuristički izgled. Konzistencije mekane poput putera, koje u konačnici dočaravaju satenski finiš, jedna su od top tekstura u 2022. Neka uvek bude malo "razmrljano", jer, kao što rekosmo, tačno iscrtane linije uglavnom izlaze iz mode.

</br>
S leve strane ka desnoj: Pearl ruž za usne (LCP 738) / Pearl ruž za usne (LCP 629) / Mat ruž za usne (eos)

Ove godine takođe pozdravljamo svetle nude nijanse sa samo naznakom neke od življih boja. Nežna boja lavande, na primer, izgleda posebno dobro s mat efektom. Za nanošenje ruža za usne koristite spužvicu (ili prste ako to radite na sebi lično) kao alternativu četkama. Tako će ruž biti još otporniji na razmazivanje.

Plava boja takođe je inspirirana prirodom. Morsko plavo na usnama u kombinaciji s crnom za određenu dubinu daje vam cool izgled. Eksperimentišite s različitim tehnikama nanošenja da dobijete efekte poput papira, topljenja i lažnog krzna.

Virtuelna stvarnost sada zaista postaje stvarnost



S leve strane ka desnoj:
Mat ruž za usne (eos) / Mat ruž za usne (nike) / Sheer ruž za usne (audrey)

Virtuelna stvarnost više nije vizija budućnosti, već zauzima važan dio sadašnjosti - barem što se tiče make-upa. Kombinujte jake crvene s tonovima poput roza ili narandžaste kako biste oponašali digitalni svet. Takođe, usudite se da razmišljate (ili, kako smo rekli, crtate) izvan okvira. Color blocking na festivalima i žurkama i dalje je hit 2022. Dok su prošlogodišnji trendovi stavili fokus na oči, ove godine sve je u znaku usana.