Zatvori

AQUACOLOR UV-DAYGLOW PALETA SA 6 BOJA

4,882 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 05177/00
DETALJI: 20 ml

Aquacolor UV-Dayglow je vodena boja bez masti. Sa sadržinom pigmenta od oko 50%, Aquacolor UV-Dayglow je izuzetnog inteziteta boja i sija i pod normalnim svetlom. Univerzalno je primenljiv. Na primer, može se koristiti i za odeću, cipele, za efekat ćelavosti i maske, kako bi se postigli specijalni svetlosni efekti pod crnim svetlom.  PROČITAJ VIŠE >
Aquacolor UV-Dayglow je vodena boja bez masti. Sa sadržinom pigmenta od oko 50%, Aquacolor UV-Dayglow je izuzetnog inteziteta boja i sija i pod normalnim svetlom. Univerzalno je primenljiv. Na primer, može se koristiti i za odeću, cipele, za efekat ćelavosti i maske, kako bi se postigli specijalni svetlosni efekti pod crnim svetlom. Može se naneti veoma lako, sa blago nakvašenim sunđerom ili četkicom. Nakon što se osuši, može se nežno utapkati mekanim peškirom ili rukom. Ukoliko će šminka biti izložena ekstremnim uslovima, preporučuje se upotreba spreja za fiksiranje. Aquacolor je otporan na razmazivanje i može se lako ukloniti sapunom i vodom. Ovi posebni fluorescentni pigmenti namenjeni su za specijalne efekte i ne spadaju u boje prema nemačkoj i evropskoj odredbi Evropskog parlamenta i Saveta.
Podeli ovaj proizvod:  

BOJE

UV-Dayglow
violet
pink
yellow
green
orange
blue
 
Boje
Nijanse prikazane u tabeli nisu nužno identične sa originalnim nijansama proizvoda. Dostupnost prikazanih boja varira od zemlje do zemlje.

PREPORUČUJEMO

  • DERMACOLOR SPREJ ZA FIKSIRANJE
    2,302 RSD
  • AQUACOLOR LIQUID UV BOJE 150 ML
    3,487 RSD
    :: VIŠE BOJA
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER