Proizvodi u fokusu

Baza za šminku:
Zašto i kako se koristi

Baza ili prajmer za lice obično je prozirna podloga koja se nanosi pre šminke kako bi krajnji rezultat bio ujednačeniji. Male bore, pore i nedostaci na koži se 'popunjavaju', pa koža postaje savršena podloga za nanošenje šminke.

Benefiti korištenja prajmera za šminku

Za šta vam je potrebna baza za šminkanje i čemu služi? Kada vaša koža ima izraženu teksturu i potrebno je zaglađivanje njene površine, baza, odnosno primer, pomoćiće da vaša podloga, tečni ili kremasti puder ravnomernije sedne na kožu. To znači da su pore i male bore vizualno ispunjene; čak i ožiljci od akni izgledaju manje primetni uz pomoć dobre baze. Ako imate jako masnu ili suhu kožu, baza za šminku će vam takođe pomoći u korekciji određenih područja. To će na kraju učiniti vašu kožu uravnoteženijom. Ovisno od formule, jedinstveni proizvodi poput našeg Digital Complexion prajmera za masnu kožu ili našeg Digital Complexion prajmera za suhu kožu odradiće posao. Više informacija o njima možete pronaći u nastavku teksta.

Još jedna prednost korištenja prajmera je produžena postojanost vaše šminke. Na primjer, ako matirate masnu kožu, manje će se sebuma pojaviti na vašem licu, a prekomerni sjaj bit će sprečen.

Kako se koristi prajmer

Kvalitetne baze za lice morate da koristite umereno. Ako se nanese previše baze, to čak može negativno da utiče na postojanost vaše šminke. Ideja koja stoji iza toga je da se postigne prava ravnoteža između hidratacije i nemasnog završetka. Da biste stvorili ovu uravnoteženu kožu uz pomoć baze, potrebno je prajmer nanositi izravno na očišćenu kožu. Samo ako je vaša koža dehidrirana, preporučuje se da se prethodno koristi hidratantna krema. Bazu za lice možete umasirati čistim prstima ili četkom za podlogu. Bitno je obratiti pozornost samo na područja koja zahtevaju punjenje borica, matiranje ili hidrataciju. Prije nego što nastavite s ostatkom šminke, pustite da se prajmer upije u kožu oko 1-2 minuta. To će vam pomoći da vidite treba li više hidratacije ili matiranja na određenim područjima. Imate li mešovitu kožu? Tada je više različitih prajmera dobra opcija za vas. Jednostavno nanesite hidratantnu bazu na područja lica koja su suha, a matirajuću bazu na područja lica koja se maste.

Da li ste znali?

Prajmer se može koristiti i bez šminke preko. Na primer, kao dio vaše svakodnevne rutine nege kože. Zatim pomaže vizualno smanjiti sjajne/masne površine kože ili učiniti kožu glatkom/s manje vidljivom teksturom.

Naši novi Digital Complexion prajmeri za šminku

Digital Complexion linija je posebno dizajnirana za 4K tehnologiju. To znači da će vaša koža izgledati besprekorno i bez potrebe za Photoshopom ili filterom ispred bilo koje kamere. Sada to podižemo na višu razinu s našim Digital Complexion bazama. Sa savršenim prajmerom vaša će koža izgledati glatko i ujednačeno. U tome će vam pomoći naš prajmer za masnu kožu Digital Complexion prajmer za masnu kožu ili naš prajmer za suhu kožu Digital Complexion prajmer za suvu kožu

Digital Complexion prajmer za suhu kožu sa biljnim sastojcima savršen je za suhu do mešovitu kožu i osigurava optimalnu hidrataciju. Smanjuju se blage iritacije kože, a suha područja i teksture vizualno se zaglađuju. Gore opisani proizvod možete naneti na područja koja izgledaju suha.

Za područja koja izgledaju masno, upotrebite naš Digital Complexion prajmer za masnu kožu. Baš kao i baza za suhu kožu, on takođe prekriva fine linije i pore te ih vizualno ispunjava. Posebne čestice pudera osiguravaju minimiziranje ulja i sjaja kože. Osim toga, vaša koža nakon toga postaje baršunasto mekana.

Budući da su oba prajmera za lice izuzetno visoke kvalitete, mala pumpica dovoljna je za korigovanje određenih područja.