Proizvodi u fokusu

Eye am Yours, Mascara

Nema svetla bez tame. Nema dana bez noći. Nema belog bez crnog. Živimo u svetu punom suprotnosti.
Poznato je da se suprotnosti privlače i tako rezoniraju jedna s drugom. Što su razlike jače, jača je veza. Naše četiri ličnosti o kojima pišemo su vrlo individualne i unatoč tome ili zbog toga, sve se na kraju sretnu. Pogledajmo iza ogledala duše....

Lash Revolution. Ekspresija. Za mladog Jamila reč sa mnogim asocijacijama. Posebno mu je važno dopustiti da njegovo unutrašnje stanje postane spolja vidljivo. Kao mladom gitaristi i vodećem pevaču benda u usponu, od velike važnosti nije samo jezik muzike već i naglašavanje njegovog izgleda. Muškost bez ženskog principa? Samo nešto za one koji razmišljaju o golubovima. U svojoj kupaonici Jamil voli eksperimentirati sa šminkom, otkako je nedavno u muzičkom časopisu vidio Freddyja Mercuryja s crno obojanim noktima. Kao rezultat, nabavio je sebi maskaru, puder i balzam za usne. Danas će Jamil započeti poslednju probu benda za njihov prvi nastup uživo, a sprema se u kupaonici. Jamil iz svog malog repertoara izvlači novu plavu maskaru Lash Revolution i izvlači silikonsku četkicu maskare. Malo maskare na gornje i donje trepavice - sada su trepavice definirane, duboko crne i izuzetno duge. Savršeno za nastup.



Lash Innovation. Trendovi. Za Miju to znači uvek biti u toku što se tiče šminke i mode. Ipak, održivost joj je takođe važna. U Mijinom kosmosu dva koncepta trendova i održivosti zapravo ne čine kontradikciju, već simbiozu. Kupovina u second hand šopovima, lokalni vegetable box ili minimalizam u kupaonici. Ovo drugo pre svega znači posedovanje samo jednog ili dva proizvoda za svaki dio lica. Danas se pokazuju prvi zraci prolećnog sunca i pored susreta sa drugarima influencerima u kafiću na drugoj strani grada, ona planira prisustvovati livestream koncertu benda koji je pronašla putem Instagrama. Pre toga, priprema se za malu šetnju buvljakom u susedstvu kako bi kupila inspirativne knjige za svoju sledeću večer poezije. Pre polaska, na preporuku drugarice, na trepavice nanosi Lash Innovation maskaru, koja joj daje jaču definiciju i u crno boji njene plave trepavice. Kao rezultat toga, njene jarkoplave oči blistaju poput zvezda na nebu. Sada je to vredno objave na Instagramu!



Supreme Volume. Estetika. Lepota. Stil. Tri reči koje igraju veliku ulogu u Amelijinom životu. Putujući svetom u velikoj potrazi kao strastveni vizažist, imajući pristup najnovijim proizvodima, radeći direktno s najlepšim modelima, najboljim dizajnerima i najiskusnijim fotografima - sve je ovo san za kreativca. I stvarnost za Ameliju. Gledanje na lice kao na platno i izvlačenje najboljeg iz svake osobe prava je strast za Ameliju. Do danas je čak stigla na Fashion Week kao vizažistica, gde će ove godine samostalno šminkati modele. Inspiracija za to potekla je iz 60-ih, kada su duge guste trepavice bile najveći trend. Noć pre velike emisije, Amelia ponovo isprobava šminku na sebi koristeći svoj unapred napravljeni dizajn. Za izgled nanosi Supreme Volume maskaru koja svojim finim silikonskim kistom divno razdvaja trepavice i istovremeno osigurava efekat punoće. Kako bi zadržala fokus na dramatično našminkanim trepavicama, ona koristi nude i neutralne nijanse za ostatak lica. Neka započne Fashion Week!



Dramatic Volume. Ženstvenost. Za Fernandu je to definicija poznavanja vlastitog tela. Biti jedno sa sobom i svetom. Kao prava ovisnica o šminki, ima čitav ormar posvećen isključivo svojoj sklonosti senama, ruževima, maskarama i ostalom, čemu odaje počast svaki dan za svojim šminkerskim stolom. Mlada studentica voli ne samo da se igra bojama šminke, već i duge šetnje sa svojim beagleom Jakeom ili sastanke sa svojim jednako za šminkom ludim drugovima. Jedna od njih čak je svoju strast pretvorila u profesiju, a Fernanda je uzbuđena što će ju večeras moći posmatrati. Nakon svakodnevne šetnje s Jakeom, Fernanda koristi maskaru Dramatic Volume, čija četkica od vlakana savršeno razdvaja trepavice i čini ih čudesno gustima. Odlazi na Fashion Week...



Veza.. Putevi e ukrštavaju sa razlogom. Podsvest često igra ulogu u našim vezama. Kad pjevača Jamila na njegovom livestream koncertu vidi influencerica Mia, oduševi je njegova karizma. Ona se odmah oseća očarano i želi ga upoznati. Fernanda trenutno s nestrpljenjem čeka u publici da manekenke prođu modnom pistom, koju je postavila njena prijateljica Amelia. Napokon je toliko inspirirana ovim izgledom da ga želi rekreirati odmah nakon predstave.

2 + 2 = 4. Dve formulacije. Dve četkice. Četiri maskare. Iako Jamil i Mia biraju istu formulaciju, slično usklađuju svoje živote, ali ipak odabiru drugačiji način implementacije, na kraju se ipak upoznaju. Fernanda i Amelia žive za šminku i vole kreativnu slobodu koju im daje. Oni takođe koriste istu formulaciju na različite načine. Dok Fernanda favorizuje upečatljivi izgled, Amelia nastoji biti precizna na svojim manekenkama. Na kraju, svima im je zajedničko jedno: ljubav prema izražajnom, kreativnom životu. Oni na svet gledaju otvorenih očiju i time na kraju stvaraju novi za sebe, gdje svi zajedno slave. Vreme je za zabavu. Eye am Yours, maskara.