Pro saveti

Tutorijal za Beach look: Blistava šminka–
Izgledajte kao da ste proveli celi dan na plaži

Pogotovo tokom letnjeg perioda želimo da naša koža izgleda kao da smo dane proveli na plaži, želeći taj letnji sjaj. Ali kako nisu svi blagoslovljeni da žive pored mora ili idu na letnji odmor svake godine, sjaj sa plaže može se postići i jednostavnim šminkanjem.
Glavna poteškoća leži u postizanju sjaja kože sa plaže, prirodnog izgleda, a da ljudi ne primete da je korištena šminka. Naš šminker Paul Merchant objašnjava Vam kako u nekoliko koraka možete dobiti prirodnu svetlucavu preplanulost.

Tutorijal za prirodni, blistavi look kreirao je Paul Merchant

Formiranje baze
Briga o koži u letnjim mesecima je presudna, pa je dobra rutina nege od vitalnog značaja. Asortiman Clean & Care savršen je izbor za održavanje kože zdravom i sjajnom tokom letnje sezone. Kombinujte Prirodna micelarna voda 500 ml i/ili Prirodno ulje za čišćenje kože 250 ml ili Clean & Care Natural Cleansing Lotion 500 ml u Vašoj dnevnoj rutini. Hidratacija je neophodna za postizanje prirodnog sjaja kože, poput onog sa plaže. Ultra Underbase prajmer pruža savršenu formulu za pripremu kože pre nanošenja šminke. Umasirajte proizvod kružnim pokretima preko lica, a posebno se fokusirajte na suha područja. Nakon toga potrebno je koristiti laganu podlogu. Nanesite Digital Complexion korektor kako biste neutralizirali i ujednačili tonus kože na ciljanim područjima. Zatim, nanesite Tinted Moisturizer tečni puder u odgovarajućoj nijansi za lagano, prozračno pokrivanje.



Dodavanje sjaja
Da biste postigli topliji ten i dodali boju na obraze, nanesite lagani sloj Glamour Glow (juicy moon) na jabučice obraza, vraćajući se uz jagodičnu kost, pomoću Blue Master Precision Powder četkica. Takođe, nanesite malu količinu ovog luminizirajućeg pudera na vrh nosa i brade za blistav osunčani sjaj. Ovaj svestrani proizvod sjajno izgleda na svim tonovima kože s ciljem postizanja letnje svežine.



Isticanje
Odaberite Shimmering Event tečni puder u tonu koji odgovara Vašem tenu; koristeći Blue Master Complexion Blending četkica, velika, nanesite luminizirajuću tečnost na vrhove obraza i kostiju ispod obrva. Ovaj fantastični highlighter prirodno blista, stvarajući besprekoran, zdrav i blistav ten. Ovaj iluminator takođe se može koristiti na telu kako bi pružio neodoljivi letnji sjaj. Proizvod nanesite na visoke tačke lica, zajedno sa ključnom kosti i dekolteom, te niz sredinu nogu za blistav izgled.

Upotpunjavanje finalnog looka
Nanesite Glamour Glow (bronzing sun) preko kapaka i dodajte lagani sloj Lash Innovation maskara na prethodno uvijene trepavice. Da biste upotpunili ovu jednostavnu i efikasnu letnju atmosferu na Vašem licu, na usne nanesite High Gloss sjaj za usne (crystal rose).