Trendovi

Kako trenutne trendovske boje 2022. pozitivno deluju na vaše emocije

Ovogodišnji letni trend look ponovo je prepun boja i stilskih inspiracija kako bi vam ulepšali sunčane dane. Neke od prošlogodišnjih nijansi vraćaju se u malo drugačijem obliku i često grade neobične sinteze boja u kombinaciji s novim nijansama. U 2022., međutim, ne želimo samo da sudelujete u kreativnom izgledu i igrama boja. Takođe vam želimo pokazati kako različite trendovske boje deluju na vaše raspoloženje. Psihologija boja kreće se od razlikovanja nijansi iste boje i njihovog efekta na gledaoca do kulturnog povezivanja s pojedinačnim bojama. Pokazujemo vam kakvo raspoloženje stvaraju naše trend boje.

Color in shape


Kada se susretnu različite nijanse i boje i koriste se jedinstvene tehnike nanošenja, naš letni trend look je blizu. Nežni, laskavi tonovi koji blago prelaze u pastelne boje jednako su prisutni kao i nijanse koje odmah upadaju u oči. Pogotovo u digitalnom kontekstu, prve spomenute deluju smirujuće i mentalno pročišćavajuće. Duboke senke u pojedinačnim lookovima čine da se svaka nijansa ponekad doima jačom, ponekad slabijom našim očima.

Ovde možete pronaći mali pregled nekih od naših fokus boja ovogodišnjeg trend looka:

Hot Pink, Caribbean



Bogata pink boja u formi Mat senka za oči (hot pink) je privlačna i zrači vitalnošću te popravlja raspoloženje. Plavi tonovi kao Caribbean iz naše Variety palete Variety senke za oči sa 18 boja (V 2) su dobar kontrast pink tonovima i zrače pouzdanošću i samopouzdanjem.

Solar, Cheery



Holografski pigmenti (solar) je pomalo isprana žuta boja ali dodaje malo suptilnog glamura. Kombinovana sa nijansom Cheery iz Krug sa kremastim bojama Interferenz (Sense), koja ide više na narandžasto, stvara optički izvor svetlosti i pozitivno deluje na raspoloženje.

TK 2, R 21, BG G, Petrol



Trendovske boje Supracolor 8 ml (TK 2) i Supracolor 8 ml (R 21) imaju smirujući efekat. ‘BG G’ iz naše Variety senke za oči sa 18 boja (V 1) dodaje lagano dramatičan efekat. Mat senka za oči (petrol) je svetla nijansa zelene, koja dodaje profinjenost svakom izgledu, dok deluje vrlo prirodno.

Ocean Blue



Akvamarin nijansa True Natur glittera True Nature Glitter (ocean blue) stvara sučelje između proširene stvarnosti i veštačke inteligencije i stoga predstavlja svet pun digitalnih promena.

Magenta, Orange



Aquacolor Soft Cream UV-Dayglow 50 ml (UV magenta) je vibrantna, intenzivna crvena koja je simbol snage i entuzijazma. Razigrana Aquacolor Soft Cream UV-Dayglow 50 ml (UV orange) će podmladiti svako lice i dodati malo vedrine.

071



Crna (ovdje u formi Refil za Supracolor (071)) je uvek opcija. I ove godine je jedna od naših trend boja. Na promatrača deluje elegantno i zavodljivo. Lagani sjaj dodaje na misterioznosti.

Fruity Orange, Purple



Blaga nijansa HD Cream Liner (fruity orange) Ima optimističan i razdragan efekat na ljude. Mešavina žute i tamne narandžaste će vas momentalno podsetiti i u mašti lansirati u tropske krajeve. Kao dobar kontrast imamo, True Nature Glitter (purple) koji zrači smirenošću i spokojem.

Fresh G, Green 42



‘Fresh G’ nijansa iz Krug sa kremastim bojama Interferenz (Sense) dodaje dozu hedonizma. Boja zelenog Supracolor refila Refil za Supracolor (green 42) podseća na tipične, antičke kupke i na neki način asocira na lečenje i zaštitu.

Isprobajte gore navedene kombinacije boja i primetićete ne samo razliku u svom raspoloženju već i u raspoloženju drugih ljudi kada pogledaju vaš make-up. Pozitivna energija bi trebala da bude svuda oko nas.