Trendovi

Make up trikovi sa rumenilom

Kad je rumenilo u pitanju, nemojte žuriti! Čak i najmanje promene u aplikaciji mogu učiniti da vaše lice izgleda potpuno drugačije. Otkrivamo omiljene trikove za nanošenje rumenila, od strane naših make up artista.
<h1>Viralni trikovi za nanošenje rumenila nisu vesti od juče</h1>
Rumenilo je veliki beauty trend u 2022. Bilo da se radi o prenameni rumenila u hajlajter ili o pokušaju stvaranja što prirodnijeg rumenila koje dolazi "iznutra". Različite tehnike omogućavaju postizanje željene primene. Mnogi viralni trendovi u vezi rumenila, kao što je hit iz 2021. korištenja ruža za usne kao baze za postizanje prirodne "zdrave" kože, zapravo su desetljećima stari trikovi koji su pre bili poznati samo u zajednicama vizažista. Sada, zahvaljujući društvenim mrežama, svi smo uključeni.

Priprema je sav posao

Prvo, vaša koža treba da bude očišćena. Ako vam je koža jako suva ili masna, šminka i rumenilo neće potrajati celi dan. U tom slučaju koristite bazu za šminku kao što je naš Digital Complexion Primer. Pomaže u matiranju ili hidrataciji odgovarajućih područja kože.

Podloga je, uopšteno, pravi ključ pri nanošenju rumenila, jer pomaže tako što neutrališe crvene tonove na licu. To vam daje savršeno platno na koje ćete naknadno da stavite rumenilo, bronzer itd. i da postgnete željeni izgled.

Rumenilo počinje na jednom mestu



Naš voditelj šminkerskog tima u Južnoj Africi, Cuan, preporučuje da uvek započnete od sredine obraza i odatle idete prema slepoočnici. Rumenilo nikada ne sme biti bliže od 2 širine prsta od nosa i nikada više od širine 1 prsta od ugla oka. Međutim, ovo pravilo nije isključivo, može da ostane po strani ako želite da stvorite određeni moderan izgled.

Koristite dve različite nijanse

Kad naša vizažistica Emilie nanese rumenilo, uvek koristi dve nijanse: jednu poprilično svežiju i jednu zasićeniju. Zasićena boja deluje kao lagana senka na obrazima.

Rumenilo kao hajlajter

Jedan od NAJVEĆIH trendova rumenila 2022.: nanesite ga na vrh jagodica, gde bi obično bio vaš hajlajter. Time se stvara moderan look koji izgleda sjajno na zabavama, posebnim događajima ili u svakodnevnom životu ako želite trenutni "lift" na svom licu. Takođe možete da nanesete rumenilo u liniju pregiba kapka. To će povezati šminku na licu s vašim tonovima šminke za oči. Ako želite dodatni sjajni dodir, nanesite malo High gloss sjaja za usne na najviši dio obraza.

Rumenilo da naglasi dekolte

Tračak vašeg omiljenog proizvoda na dekolteu pomaže u postizanju ujednačenijeg tona i daje određeni topli sjaj.

Rumenilo u kremi za kolor korekciju

Kremasta rumenila mogu biti delotvorna u ispravljanju tamnih krugova ili mrlja na koži. Naneseni ispod korektora, crveni i breskvasti tonovi neutrališu podton i pomažu koži da izgleda blistavo i uravnoteženo.

Dodir rumenila na nosu

Malo rumenila na vrhu nosa ponekad čini čuda. Naša vizažistica Rosie koristi ovaj trik kako bi dočarala mladenački, osunčani ten.

Dakle, sada idemo vani da proslavimo novi trend rumenila.