Pro teme

Raznovrsnost

U Kryolan-u smo uvek težili da ne samo uključimo za sve make-up profesionalce i make-up korisnike, već i da pružimo ono što je zaista potrebno. Malo je pitanja da li naš brend zadovoljava sve, to je ono po čemu smo poznati. Kako percepcija lepote u svetu sve više postaje raznolika, kako osigurati da ćemo održati korak?
Naš brend je rođen kroz otvorenu komunikaciju i direktan kontakt sa našim kupcima i industrijom. Ključno je uvek bilo da prvo slušate! Strast koja nas vodi je da šminkerskoj zajednici pružimo ono što oni zapravo traže i još puno toga! Prvi inicijalni proizvodi koje je stvorio Kryolan bili su sapun i pasta za zube, to je bilo u vreme kada je te bitne stvari bilo teško nabaviti u posleratnom, desetkovanom Berlinu. Identifikovana je potreba i rešenje je obezbeđeno. Sam temelj našeg brenda postavljen je sa istinskom namerom da služi ljudima. Ovo je ostao naš cilj od samog početka. Pokretačka snaga našeg razvoja proteže se ne samo u profesionalnim disciplinama kao što su moda, pozorište, televizija i film, face&body painting, specijalni efekti i beauty, već i preko pola, rase, starosti, kulture i veroispovesti. Zapravo raznolikost našeg asortimana čini naš jedinstveni identitet i srž onoga ko smo i za šta se zalažemo. Iz tog razloga, asortiman boja kod nekih podloga i korektora prelazi preko 350 nijansi. Proizvodimo proizvode za sve tipove kože, u raznim finišama i moći prekrivanja, pružajući svima izbor. U središtu naših uspeha je naša ekspanzivna globalna Kryolan porodica koju prihvatamo i čuvamo i u poslu i u prijateljstvu. Upravo to mnoštvo naše jedinstvene mreže pruža nam znanje i razumevanje potrebno da služimo svakom pojedincu bez izuzeća.Ponosni smo što pružamo usluge ljudima u preko 90 zemalja na 5 kontinenata. Samo u okviru naše Kryolan porodice slavimo verovanja svih religija i pozdravljamo sve ostale sa otvorenim naručjem.

Ovog meseca slavimo različitost i radost kroz naš festivalski nadahnuti izgled. Naši IGTV tutorijali i feedi predstaviće šminke inspirisane raznobojnim prikazima Ponosa i svakog pojedinca koji nađe vrednost u poruci za koju se događaji zalažu.
Šminka se oduvek koristila kao moćno sredstvo ne samo da ulepša, već i da protestira, bilo da je to poruka ili izjava ispisana šminkom preko lica ili kraljica prevlačenja u svoj svojoj slavi kojom se probija kroz marš. Naše je iskustvo otkrilo da je industrija kreativnog šminkanja otvorena svima, različitost naših kupaca, timova i drugih kreativaca sa kojima radimo pokazuje da je to industrija u kojoj se identitet i individualnost aktivno podstiču. Izgleda da je to siguran prostor za slobodu izražavanja i međusobno uvažavanje, pošto boja kože osobe, seksualna sklonost, starost, pol, religija ili čak stil nemaju štetan uticaj na njihov talent ili umešnost. U stvari, mogli bismo tvrditi da svi ti aspekti nečije ličnosti igraju važne uloge koje definišu čak i individualni umetnički stil i inspiraciju. Zajednička ljubav prema umetnosti, estetici i kreativnosti povezuje nas sve u ovom divnom svetu šminkanja. A što se tiče bilo kog umetnika, više boja, oblika, veličina i raznolikosti platna je bolje! Šminka je inkluzivna po svojoj prirodi, za one koji vole da rade s njom i one koji je vole nositi, to je jedna veličina koja odgovara svim vrstama teorije. Dakle, šta lično možete učiniti da se uveri u različitost i uključivanje svih u svoja dela? Prvo i najvažnije, proslavite lepotu u svim njenim izvrsnim, čudesno čudnim oblicima. Pogledajte svoje portfelje i naloge na društvenim mrežama, da li postoji slika ili stil koji bi svako mogao da ih predstavlja, nešto sa čime bi mogli da se povežu? Da li radite sa različitim starosnim dobima, tonovima kože, spolovima, veličinama tela? Ne ograničavajte sebe ili svoj umetnički izraz omogućavajući sebi jednu vrstu platna, koristite sve boje koje imate u kompletu, istražujte druge kulturne stilove, osim svog, informišite se o istoriji šminkanja i onome što predstavlja drugim delovima sveta. Postavljajte pitanja, pridružite se diskusiji, osporavajte se, iz toga će proizaći samo jedan ishod. Rast.

Naš Kriolan izvođač iz celog sveta u akciji: