Kako da

Beauty Glam - Izgled 6

Ovaj stil odiše egzotčnim šarmom. Oči blistaju moćnim naranžastim i toplim zlatnim tonovima koji su ublaženi i prelepo izblendovani kako bi dozvolili primat tamno crnom grafičkom ajlajneru. Dok zlatni tonovi sijaju kao varnice, orandžasti ugošćuju toplinu leta, projektujući vibrantnost i svetlo, uokvirujući oči i izdvajajući ih kao glavni atribut. Usne su obilno namazane nude sjajem za usne koji reflektuje kvalitet šminke na očima. Koža je sveža i izgleda kao dotaknuta suncem sa toplim konturama i zlatnim hajlajtom koji deluju harmonično zajedno sa svežim roze rumenilom koje podseća na letnje zalaske sunca.
Korak 1Koži se dodaje prozračnost pomoću Shimmering Event tečni puder (golden beige), koji se nanosi na najviše delove lica uz jaču koncentraciju na jagodičnim kostima. Dermacolor Camouflage krema 4 g se nanosi kako bi izbalansirao kožu i sakrio nepravilnosti tamo gde je to potrebno. Potom se nanosi Ultra Foundation u slojevima kao baza. Dual Finish paleta sa 6 boja (Modelling) oblikuje lice sa komplementarnim konturama i posvetljivanjima. Glamour Glow (moon dust)se blenduje na vrhove jagodičnih kostiju za blistav sjaj.
Korak 2HD Cream Liner (fruity orange) se nanosi na očni kapak. Preko se blenduje senka iz palete Variety senke za oči sa 18 boja (V 2), ‘AB13’ preko, praćena nijansama ‘Mandarin’ i ‘RB21’ u pregibu i ispod donje linije trepavica. HD Living Color pigmenti (silk gold) se nanosi u uglove oka kao hajlajt, dok Holografski pigmenti (rainbow) i Holografski pigmenti (kaleidoscope) dodaju sjaj sredini očnog kapka. Potom se nanosi HD Cream Liner (ebony) is ajlajner i Dermacolor Light Mascara maskara. Puder za obrve definiše obrve.
Korak 3Okvir usana se definše pomoću Faceliner (24) olovke. Potom se vrh Faceliner olovke omekšava potapanjem u Make-up Blend pre popunjavanja ostatka usana. Glamour Glow (moon dust) se potpom nanosi iznad usana. Prvo se preko celih usana nanosi High Gloss sjaj za usne (touch), a potom High Gloss sjaj za usne (beach) koji se nanosi u slojevima u centar usana a zatim blenduje. Ten se završava Dual Finish paleta sa 6 boja (Modelling) u komplementarnim nijansama, tako dodajući pokrivnu moć i kontrolišući sjaj.

Korišćeni proizvodi