Proizvodi u fokusu

Ideje za praznične poklone
za porodicu i prijatelje –
Kryolan vodič za poklone

Pitali smo. Javili su se naši vizažisti sa svih pet kontinenata. Sada je konačno došlo vreme da vam predstavimo naš prvi Kryolan vodič za poklone koji su izabrali naši najbolji vizažisti. Odabrali smo prave proizvode za različite dobne skupine, ljude i budžete. Slobodno odaberite svoj favorit i kombinujte ga s drugim proizvodima ili stvarima koje volite.

Make-up pokloni za njega

Bilo da se radi o vašem ocu, bratu, mužu/momku ili najdražem kolegi: mnogi proizvodi za šminkanje imaju vrlo suptilan efekat u svakodnevnom životu. Stoga ih sa sigurnošću mogu nositi i muškarci. Da li znate već, primera radi, da vaš najbolji prijatelj voli nositi šarene senke? U tom slučaju, naravno, možete pokloniti nešto smelije.

Evo nekoliko preporuka za šminkanje za muškarce:1. Gel za obrve (clear): Drži tvrdoglave dlačice obrva na mestu. Gel je potpuno transparentan, pa nije vidljiv golim okom.

2. Dermacolor korektor: Naša Dermacolor linija proizvoda ima izvrsnu pokrivnu moć i širok raspon nijansi, prekriva tamne podočnjake pa odmah izgledate mnogo mlađe.

3. Pinceta zakrivljena: odlična za sve neukrotive dlačice.

4. Perfect Matt: Pogodan za korištenje kao prajmer za šminku, ali i samostalno jer matira i neguje kožu. Proizvod sadržava vitaminski kompleks.

Make-up pokloni za nju

U našem vodiču za poklone, okupili smo različite ideje za darivanje i žena i muškaraca. Kada poklanjate šminku – pogotovo ženama – često morate dvaput promisliti, razmisliti o dobnoj skupini i navikama ili već postojećim omiljenim proizvodima, pa odlučiti šta bi bilo najprimerenije.

Ovo je mala selekcija naših preporuka:1. Set ruževa za usne sa 5 boja: je savršen poklon za vašu majku jer svaka paleta ima barem jednu boju koja zaista odgovara svima. Osim toga, nijanse se mogu međusobno mešati i stvoriti individualni tonovi po svačijem ukusu.

2. Supreme Volume maskara: za savršen izgled trepavica. Odlična za prvi spoj ili noć u klubu. Prava preporuka za poklon za vašu sestru.

3. Faceliner: Faceliner olovka je odlična za konturisanje usana ili popunjavanje obrva. Njome se mogu naglasiti i oči. Top proizvod za vašu baku.

4. Lip Stain ruž za usne: must-have proizvod za svakoga tko voli miks sjaja za usne i visokopostojanog ruža. Odličan poklon za vašu najbolju prijateljicu i jedan je od naših najprodavanijih proizvoda.

Ideje za darove s ograničenim budžetom

Imate ograničen budžet i možete potrošiti samo određenu svotu novca, ne možete ići preko toga. Kliknite na link u nastavku.

Ovo nije bilo dovoljno? Onda kliknite ovde za kompletan Kryolan vodič za poklone.

Poklon za sve ljubitelje šminke

Ideje za praznične poklone

Pokloni ispod 50€

Za najboljeg prijatelja/prijateljicu