Kako da

Ćelava kapa

Korak 1Pripremite kosu tako što ćete je začešljati ravno i zagladiti što je više moguće. Najboljom se pokazala metoda da se kosa omota oko glave. Raščešljajte vlažnu kosu, kako biste bili sigurni da je dobro raspletena i glatka. Češljem podelite kosu na pola. Uzmite jednu stranu kose, zamotajte je oko glave i začešljajte prema napred, koristeći proizvod GF-Qat 30 Strong, koji drži svu kosu na mestu. Učinite isto sa drugom polovinom kose. Kada se kosa uvije kao turban, lagano je zagrejte fenom za kosu da biste je učvrstili. Za ovaj izgled je korištena ćelava kapa GF-Qat 30 Strong 100 ml. Ova vrsta kape je savršena jer se ivice mogu savršeno kamuflirati, kako bi izgledale prirodno. Pre nego što stavite kapu, stavite ruke unutar kape i nežno izgladite sve nabore. Ovo će lagano zagrejati kapu i postaće fleksibilnija, lakše će se rastegnuti i aplikacija će ići lakše, izbeći ćete pucanje kape.
Korak 2Za ovaj izgled je korištena ćelava kapa GF-Qat 30 Strong 100 ml. Ova vrsta kape je savršena jer se ivice mogu savršeno kamuflirati, kako bi izgledale prirodno. Pre nego što stavite kapu, stavite ruke unutar kape i nežno izgladite sve nabore. Ovo će lagano zagrejati kapu i postaće fleksibilnija, lakše će se rastegnuti i aplikacija će ići lakše, izbeći ćete pucanje kape.
Korak 3Postavite kapu od čela, prema potiljku, podesite je tako da dobro i čvrsto pristaje, ali da ne zateže neprijatno. Obratite pažnju na veličinu naznačenu na pakovanju. Zamolite modela da stavi kažiprst i srednje prste napred, ali ispod kape. Ovo će držati kapu na mestu dok povlačite zadnji deo kape. Ćelavu kapu treba rastegnuti oko glave, bez nabora ili neravnina oko kose.
Korak 4Kada se pravilno postavi, možete uzeti pamučnu blaznicu i aceton i otopiti glatzan od središta čela do kraja kape, ili možete vrlo pažljivo iseći višak do željene ivice. Ovo će otkriti lice, a ostaviti preklop glatzana ispod kojeg ćete naneti lepak.
Korak 5Savetujemo vam da fiksirate najpre prednji, frontalni deo ćelave kape. Nanesite Strong Bond lepak na liniju kose, ali rub ćelave kape s gornje strane ostavite bez lepka, kako biste ga kasnije bolje uklopili sa kožom.
Korak 6Zatim, pomoću acetona i pamučne vate, otopite glatzan oko ušiju te provucite uši kroz ćelavu kapu. Rubove zalepite koristeći silikonski lepak, Strong Bond, kao i prethodno, osigurajte da su rubovi glatki i bez tragova lepka.
Korak 7Da biste pričvrstili stražnji deo kape, zamolite model da pogleda dole i sagne glavu nadole kako ne bi došlo do neželjenih nabora. Tako će se koža na potiljku zategnuti i kapa će se razvući i izravnati. Ponovo nanesite lepak Strong Bond oko ivice kose, povlačeći kapu natrag, pričvrstite rubove. Pre toga ručno ispravljajte sve nabore.
Korak 8Jednom kad se lepak osušio i kapa je na mestu, pomoću vate i acetona, rastopite i uklonite sve preostale rubove kape. Nakon toga Pros Aide lepak Pros-Aide - originalni - 50 ml možete naneti oko rubova i preko rubova ćelave kape. To će je dodatno fiksirati, a dati prirodnu teksturu. Kada se Pros Aide lepak osuši, savršen je za nanošenje boje preko.

Korišćeni proizvodi