Kako da

Halloween Chatelaine

Chatelaine je okrutna ljubavnica, kako piše u knjigama. Njeno oružje su predugački nokti, kojima zadaje ogrebotine svojim neposlušnim slugama. Chatelainine vlastite rane učinile su je onim što je danas: nepredvidivom. U ovom detaljnom tutorijalu, korak po korak objašnjavamo kako možete rekreirati njen zastrašujući izgled.
Priprema kože
Najprije se koža očisti pomoću Prirodna micelarna voda 120 ml i pripremi za make-up. Ovo je važno pre nanošenja prostetike, jer ostaci ulja i kreme na površini kože mogu narušiti stabilnost lepka koji se koristi. Očišćena koža se zatim ispere vodom.
Nanošenje prostetike
Obrve trebaju da leže što bliže uz kožu. Zato ih fiksiramo pomoću Hydro Spirit Gum 12 ml i Eyebrow Plastic vosak za obrve pre nanošenja prostetike. Koristite jednokratnu četkicu za maskaru da začešljate obrve. Eyebrow Plastic se može prstima zagrejati i naneti na kožu.

Sada se sva gotova prostetika nanosi na telo i lice Silikonski lepak NEO Regular Bond 50 ml. NEO Sredstvo za uklanjanje i razblaživanje lepka 100 ml i Aceton 1000 ml se koriste da se istanje i uklone rubovi.

Tuplast (clear) ćemo koristiti da stvorimo delikatne vene nakon toga. Uklonite neželjeni sjaj utapkavajući preko Perfect Matt.
Stvaranje šminke na očima
HD Cream Liner (ruby red) nanosi se na kapak i blenda do centra obrva do slepoočnica. Zatim nanesite istu boju na donju liniju trepavica i vodenu liniju. Za definiciju duž pregiba kapka i donje linije trepavica koristite Mat senka za oči (080). Zatim duž gornjih trepavica izvucite liniju pomoću HD Cream Liner (ebony). Zatim nanesite Dramatic Volume maskara (black), a posle maskare i TV 4. Pure pigmenti metallic (pure orange) pomoću pigmenta u narandžastoj, stavite akcenat na unutrašnji ugao oka.
Bojanje prostetike
Prostetika je obojena mešavinom odgovarajućih nijansi iz Body Illustration Make-up set sa 18 boja (Flesh). Koristite BIC Activator da aktivirate boje. Crveni i ljubičasti tonovi iz odgovarajuće palete Body Illustration Make-up set sa 18 boja (FX) naknadno pomažu da se stvori optička dubina rana. Neželjeni sjaj se zatim uklanja sa [proizvodom 09260/00 Perfect Matt]11704_410[/product].
Stvaranje vena
Nacrtajte vene koristeći tanku četkicu i HD Cream Liner (ruby red). Make-up Blend natapkajte na četkicu pa će efekat biti transparentniji.
Mat senka za oči (aubergine) senka u boji patlidžana se zatim nanosi sporadično, da doda dubinu i definiciju.
Ukrašene rane
roduct 06560/00 Artex]11612_410[/product] u jednakim delovima mešamo komponente A i B i koristimo masu za izradu 3D elemenata na čelu i donjoj vilici. Smanjite sjaj upotrebom Perfect Matt. Cirkoni za telo (red)se zatim dodaju modeliranim ranama pre nego što se prefarbaju sa Pure pigmenti metallic (pure orange) pomešanim sa Fiksator za Cake ajlajner. Kada se sve osuši i fiksira, koristimo Supracolor 8 ml (079) & Supracolor 8 ml (080) crvene nijanse Supracolora za bojanje Artexa. Naglasite neka područja pomoću senke u boji patlidžana Mat senka za oči (aubergine) & Mat senka za oči (080).
Krv
Krv za sveže posekotine 15 ml (dark) nanosi se na spoljašnje uglove usta i koristi se za popunjavanje različitih područja rana stvorenih pomoću Artex, te za rane i prostetiku na telu. Zatim nanosimo Supreme krv za spoljašnju upotrebu 15 ml (dark) okolo rana, da dodamo na teksturi.

Korišćeni proizvodi