Kako da

Halloween duh

Korak 1Počešljajte obrve prema gore uz pomoć četkice za maskaru, tako da dlačice leže što je ravnije moguće. Uzmite jednokratnu četkicu za maskaru i umočite je u Hydro Spirit Gum 12 ml. Zatim zarotirajte četkicu kroz obrve, dok ne postanu lagano lepljive. U ovoj fazi malo pritisnite četkicu, kako bi obrve ležale ravno uz kožu. Zatim uzmite malu količinu Eyebrow Plastic vosak za obrve pomoću Špatula za mešanje šminke i zagrijte proizvod na Pločica za blendovanje šminke. Uzmite vosak na špatulu i nanesite ga na obrve ravnomerno, kako biste prekrili dlačice i teksturu.
Korak 2Supracolor 8 ml (070) beli Supracolor je nanesen kao bazni ton za boju tena. Potrebno je naneti belu boju preko obrva, kapaka, lica, ušiju i vrata. Kao highlighter za lice uzmite Supracolor Interferenz 8 ml (silver G) da naglasite strukturu lica. Highlight nanesite na centar čela, nosa, jagodice lica, kupidov luk i bradu. Da dodate još sjaja, miksajte ga sa metalik pigmentom u nijansi Silver Pure pigmenti metallic (pure silver), i Glamour Sparks (silver). Zatim pomoću četkice lagano pređite preko kremastog highlightera. Konture uradite koristeći Mat senka za oči (smile) i Mat senka za oči (hot pink). Konture radimo ružičastim tonovima, da naglasimo highlight. Konture treba da budu u nekoliko nijansi, od duboke i tamne do vrlo transparentnih tonova roze. Ostatak podloge setujte belom mat senkom Mat senka za oči (white).
Korak 3Nanesite Supracolor 8 ml (R 21) ispod obrve a prema unutrašnjem uglu oka, setujte pomoću Mat senka za oči (hot pink). Rubove ublažite pomoću Mat senka za oči (smile) i povežite sve sa konturama nosa. Pregib kapka konturišite sa Supracolor 8 ml (R 21) i setujte sa Mat senka za oči (flamingo), a rubove izblendajte sa Mat senka za oči (smile). Nijansu Smile koristite i na donjem rubu trepavica. Na sredinu oka, nanesite belu senku, Eye Shadow Matt White. Malu količinu Supracolor Interferenz 8 ml (silver G) nanesite u unutrašnji ugao oka, pa je setujte sa Glamour Sparks (silver). U donju vodenu liniju nanesite HD Cream Liner (snow) pa isti tuš nanesite kao maskaru.
Korak 4Kao dodatni detalj, HD Cream Liner (snow) nanesite pomoću tanke četkice za eyeliner; liniju povucite od vrha čela, preko sredine oka, prema krajevima usta. Linija treba da bude različite debljine i da naglasi lice. Pazite da je jednaka na obe strane. Preko linije nanesite Hydro Spirit Gum 12 ml, sačekajte da postane lepljiv a zatim tapkajte preko Polyester Glimmer srednje čestice (pearl lilac) i Polyester Glimmer srednje čestice (pearl green). Za dodatno ukrašavanje možete koristiti nakit za telo.
Korak 5Kompletirajte izgled tako što ćete koristiti Mat senka za oči (hot pink) i Mat senka za oči (smile) preko usana. Nanesite Mat senka za oči (SA 131) na sredinu a Supracolor 8 ml (070) na vanjske rubove. Na kupidov luk iznad usana nanesite HD Living Color pigmenti (silver).

Korišćeni proizvodi