Kako da

Halloween Goth 1

Korak 1Na očišćenu kožu nanesite hidratantnu kremu, da je pripremite za šminku. Shimmering Event tečni puder (pearl) nanesite na celo lice, za sjaj i za hajlajt, on će se nazirati ispod podloge. Ultra Foundation (1 W) Ultra foundation puder nanesite na lice, tako što ćete krenuti s aplikacijom od sredine lica, pa blendati prema periferiji. Najveća prekrivna moć treba da je na sredini lica. Dermacolor Camouflage krema 4 g (D 1 W) nanosimo ispod očiju i blendamo da dobijemo dodatnu pokrivnu moć i dobijemo besprekoran porculanski ten. Nijansa Bon Bon iz Dual Finish palete Dual Finish paleta sa 6 boja (Silhouette) se zatim koristi ispod očiju i oko nosa za setovanje podloge, matiranje i lagani hajlajtHighlight i blistavost su dodani koži pomoću Glamour Glow proizvoda Glamour Glow (icy blush). Glamour Glow se nanosi na jagodice, vrh nosa, iznad obrve, za ledeni hladni odsjaj. Malo topline i konture tenu ćemo dodati pomoću nijanse Caramel iz palete Dual Finish paleta sa 6 boja (Silhouette). Ova boja je koncentrovana na konture i prema kraju lica, tako da pravi kontrast hladnoj boji hajlajtera.
Korak 2Baza za senke tada nanesemo preko celog mobilnog dijela kapka i blendamo prema obrvi, da napravimo bazu za pigmente, preko koje će se jednako nanositi i dobro blendati. Holografski pigmenti (solar) nanosimo preko baze za senke ovaj visokoreflektivni pigment koji komplimentira sjaju tena. Pigment blendamo do obrve, pravimo lep prelaz. HD Cream Liner (ebony) tada nanosimo uz liniju trepavica i lagano blendamo vanjski ugao prema vani, prema kraju obrve i pravimo grafički eyeliner.
Korak 3HD Cream Liner (ebony) nanosimo i na vodenu liniju, da pojačamo efekat te ga blendamo duž donjih trepavica, spajamo s linijom gornjih trepavica i s linijom tuša. Sloj Supreme Volume maskara (black) nanosimo na gornje i donje trepavice, prije nanošenja umetnih trepavica. TV 4 najpre izmerimo, da budemo sigurni da odgovaraju dužini oka. Trepavice možemo skratiti po potrebi. Potom trepavice lepimo i pratimo liniju tuša koju smo nacrtali.
Korak 4HD Cream Liner (ruby red) je nacrtan u linijama u različitim dužinama ispod oka kako bi glumio suze. Dužine variraju kako bi nadopunile oblik oka i razbile položaj ukrasa koji će se kasnije nalepiti. Ovaj crveni ton takođe će delovati kao osnovna boja za dodatno isticanje ukrasa. Hydro Spirit Gum 12 ml tada nanosimo preko HD Cream Liner (ruby red) da bismo dobili lepljivu podlogu za glitter. Polyester Glimmer krupne čestice (bright red) and Polyester Glimmer krupne čestice (pastel red) ove šljokice su pomešane sa Polyester Glimmer sitne čestice (bright red) i Polyester Glimmer sitne čestice (pastel red) da dobijemo miks različitih nijansi pink i crvenih za različitu teksturu i refleksiju.
Korak 5Lip Stain ruž za usne (ska) i Lip Stain ruž za usne (metal) su pomešani da bismo dobili bogati tamnocrveni ton bobičastog voća, koji će odlično komplimentirati detaljima na očima. Prije nego se ruž osuši, možemo naneti malo sjaja product 05214/00 High Gloss catwalk]11352_5665[/product] na vrh usana, kako bi se stvorio nesavršen pegavi, mrljavi efekt koji je u kontrastu s porculanskom bazom.

Korišćeni proizvodi