Kako da

Halloween vanzemaljac 1

Korak 1Ultra Foundation (ivory) i Ultra Foundation (TV white) su pomiješani sa Shimmering Event tečni puder (pearl) i nanešeni na cijelo lice i ćelavu kapu. Zatim korsitimo Satin puder (SP 554), preko cijele podloge. Konture su odrađene pomoću Supracolor 8 ml (R 21) pomiješanog sa Supracolor 8 ml (03), pojačavamo ih sa Glamour Glow (icy blush) za svjetlucavi hajlajt. Mat senka za oči (081) je korištena kao rumenilo na jagodicama obraza. Supracolor 8 ml (TK 2) je izblendan ispod kontura, da ih naglasi, zajedno sa Mat senka za oči (caribbean) preko, da fiksira Supracolor.
Korak 2Unutrašnji i vanjski uglovi oka su naglašeni sa Supracolor 8 ml (TK 2), a setovani pomoću Mat senka za oči (caribbean) i Mat senka za oči (081). HD Cream Liner (ebony) nanosimo na mobilni dio kapka te na vodenu liniju.
Korak 3Ispod očiju, Aquacolor UV-Dayglow 8 ml (UV yellow), Pure pigmenti (pure love) i Pure pigmenti (pure courage) su izblendani da stvaraju smokey efekat. Narandžasta senka iz Variety senke za oči sa 18 boja (V 2) je nanešena levo od brade a i desno na unutarnji ugao nosa. Koristimo sve ove boje, pigmente i presovane sjnke, bojimo ćelavu kapu mekanom četkicom, tapkanjem, gradimo teksturu.
Korak 4Cirkoni za telo (crystal) i Biseri za telo su pažljivo postavljeni preko ćelave kape i uz unutrašnje uglove očiju, koristili smo Pro lepak za trepavice 4 g da ih drži na mestu. Ajlajner (white) je korišten na vanjskom uglu levog oka i unutrašnjem uglu desnog oka, stvarajući delikatne kontrastne detalje.
Korak 5HD Cream Liner (dark orchid) i HD Cream Liner (snow) nanosimo na individualne veštačke trepavice koje lepimo uz pomoć Pro lepak za trepavice 4 g za efekat punih i gustih, dramatičnih trepavica. Na usnama je, senka AB13 iz Variety senke za oči sa 18 boja (V 2) izblendana preko kupidovog luka. Grafički detalji su iscrtani pomoću Ajlajner (white) ispod vanjskih uglova usana. Na kraju, High Gloss sjaj za usne (crystal rose) nanosimo na usne i na kapke, za visoki sjaj.

Korišćeni proizvodi