Zatvori

SPIRIT GUM P 50 ML
 

1,882 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 06012/00
DETALJI: 50 ml

Spirit Gum P je sintetički proizvod sa naročito jakom snagom prijanjanja za lepljenje brada, perika i malih umetaka za lice.  PROČITAJ VIŠE >
Spirit Gum P je sintetički proizvod sa naročito jakom snagom prijanjanja za lepljenje brada, perika i malih umetaka za lice. Spirit Gum P se koristi kada se model ili glumac ekstremno znoji što onemogućava dovoljno dobro lepljenje drugim Spirit Gum proizvodima, ili kada je vlažnost vazduha izrazito velika te običan Spirit Gum ostavlja beli trag. Pošto Spirit Gum P takođe efektivno ojačava prijanjanje drugih lepkova, može se i pomešati sa normalnim tipovima Spirit Gum-a. Nanesite Spirit Gum P na željenu oblast kože četkicom i pritisnite predmet kako bi se zalepio. Veoma je važno da predmet odmah stavite u ispravni položaj, pošto imate samo malo vremena pre nego što se lepak stvrdne, kada korekcije više nisu moguće. Za uklanjanje koristite sredstvo za uklanjanje Spirit Gum P.
NEMA NA ZALIHAMA
Podeli ovaj proizvod:  
Boje
HAZARD STATEMENTS

Hazard-determining components of labelling: propan-2-ol, n-butyl methacrylate

Hazard statements: H336 Može da izazove pospanost i nesvesticu.

Precautionary statements: P102 Čuvati van domašaja dece.

Dodatne informacije: EUH208 Contains n-butyl methacrylate. May produce an allergic reaction.

Danger

 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER