Zatvori

SREDSTVO ZA UKLANJANJE ŠMINKE SA OČIJU 100 ML
 

2,177 RSD
(2,177 RSD / 100 ml)

ŠIFRA PROIZVODA: 01671/00
DETALJI: 100 ml

Sredstvo za uklanjanje šminke sa očiju je dvofazno sredstvo za izrazito blago čišćenje regiona oko očiju. Zahvaljujući dvema fazama šminka je uklonjena veoma detaljno. Bez dodatih mirisa i parfema, kako bi se zaštitila osetljiva koža. Proizvod treba dobro promućkati pre upotrebe kako bi se faze dobro izmešale. Zatim se mešavina može naneti na pamučni tufer tako da je površina navlažena, ali da tečnost ne curi. Sada možete nežno očistiti očni kapak. Ne preporučuje se za osobe koje nose kontaktna sočiva.
Podeli ovaj proizvod:  
Boje
SASTOJCI

Aqua (Water), Cyclopentasiloxane, Isohexadecane, Dimethicone, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Lauryl Methyl Gluceth-10 Hydroxypropyldiamonium Chloride, Panthenol, Sodium Chloride, Dipotassium Phosphate, Allantoin, Phenoxyethanol, Dipotassium EDTA, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Benzyl Alcohol, Guaiazulene, Carmine CI 75470. Contain carmine as a color additive.

PREPORUČUJEMO

 • HD CREAM LINER
  1,786 RSD
  :: VIŠE BOJA
 • CAKE AJLAJNER
  1,260 RSD
  :: VIŠE BOJA
 • TRIO SET SENKI ZA OČI - SMOKEY KOLEKCIJA
  2,775 RSD
  :: VIŠE BOJA
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER